![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| ציטוט:
ציטוט:
|
| |||
| |||
| הממ ... אני משתמש עם מעבד AMD Athlon x2 ... התקנתי SP3 אמש, צביעות לומר ive לב הרבה הבדל, אם כי MS doesn't האם זה אומר כי השינויים העיקריים של מערכת ההפעלה. |
|
| |||
| |||
| אני מקבל אי Explorer dont להשתמש אך בכל זאת כל כך הרבה XP זה לא מפריע לי יותר מדי, עדיין!
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| אני התקנתי את SP3 על מכונת AMD ו אינטל לא היו בעיות. Infact הנייד שלי נראה הרבה fater. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי עדיין לחכות עד שהוא מגיע עם עדכונים אוטומטיים.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני התקנתי את SP3, והוא היה הכאב של arse! ניסיתי להוריד מ-Windows Update בערך 5 פעמים והוא נכשל בכל פעם. בסופו של דבר אני רק צריך את ההתקנה לא מקוון ועכשיו אני הולך לקחת את הקובץ 316MB (אשר הגיעו מן האתר של מיקרוסופט) על כל מחשב, אני רוצה את SP3, על מנת לשמור על ההורדה.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MSN Messenger אודיו reboots המחשב שלי | susansayshi | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 10 ספטמבר 2008 14:29 |
| מחשב Reboots Byitself | icu222much | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | ה -15 לאפריל 2008 13:12 |
| אין סוף בעיות, Windows wont התחל עכשיו | Polkigtry | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 13 ינואר 2008 02:06 |
| חיפוש אין סופי ... וטיפשים Firefox ... | Nikronius | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 8 | 9th ינואר 2008 09:36 |
| קבוע reboots ויישום שגיאה .... | Axegrinder | מערכות ההפעלה Windows | 5 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 07:22 |
| שרשרת כלים | |
| |