![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
|
| |||
| |||
| Hmm ... Es esmu, izmantojot AMD Athlon X2 ... I uzstādīta SP3 pēdējā naktī, aprunāt teikt IVE pamanīju daudz atšķirību, bet MS nav jāsaka, ka tas doesn't izraisīt būtiskas izmaiņas OS. |
|
| |||
| |||
| Man kļūst explorer nav, bet dont lietot XP daudz tik tāpēc tās nedomājot mani pārāk daudz, vēl!
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir uzstādīta SP3 uz AMD mašīna un Intel bijušas nekādas problēmas. Infact savu klēpjdatoru šķiet daudz fater. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es vēl jāgaida, līdz tas nāk ar Auto atjauninājumi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir uzstādīta SP3 un bija sāpes arse! Mēģināja lejupielādei no Windows Update apmēram 5 reizes un tā nav katru reizi. Šajā sakarā es atkal offline installer un tagad esmu gatavojas pieņemt 316MB fails (kas nāca no Microsoft vietnes), lai katram datoram vēlos SP3 par ietaupīt lejupielādēt.