![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Citácia:
Citácia:
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... I'm pomocou AMD Athlon X2 ... Nainstaloval som SP3 včera, prevýšenia říct IVE zaznamenali veľký rozdiel, keď hovoria, že sa MS doesnt spôsobiť veľké zmeny v OS. |
|
| |||
| |||
| Som dostáva bádateľ zlyhania, ale dont používať XP oveľa rovnako tak jeho trápi mňa nie je príliš veľa, ale napriek tomu!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval som SP3 na stroji AMD a Intel, a nemala žiaden problém. Infact mojom notebooku sa zdá byť oveľa Fater. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych ešte počkať, až sa prichádza s Automatické aktualizácie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nainstaloval som SP3, a to bola bolesť na zadok! Snažil stiahnuť z webu Windows Update asi 5 krát a to zakaždým zlyhala. Na konci som offline inštalátor a teraz zamýšľam mať 316mb súbor (ktorý prišiel zo stránok spoločnosti Microsoft), aby každý počítač Chcem SP3 k stiahnutiu zachrániť.