![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Куоте:
Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Хмм ... Ја сам помоћу АМД Атхлон кс2 ... ЈА инсталиран СП3 синоћ, цант саы иве приметили много разлика, иако МС кажу да се не изазива велике промене у ОС. |
|
| |||
| |||
| Ја сам узимајући Експлорер неуспех, али не много ионако користити КСП па не гњави својим ме превише, али!
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Имам инсталиран СП3 на машини АМД и Интел и имали никаквих проблема. Инфацт мој лаптоп изгледа много фатер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих још сачекати док се не долази са Аутоматска исправке.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам инсталиран СП3 и да је то била бол у гузица! Суђен за скидати податке из Уиндоус Упдате око 5 пута, а то није сваки пут. На крају сам добио оффлине инсталиран и сад сам лијегање узети 316МБ филе (који је дошао из Мицрософт странице) у сваком рачунару Желим СП3 за чување на скидање.