![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Alıntı:
Alıntı:
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Ben bir AMD Athlon X2 kullanıyorum ... Ancak MS bu doesnt işletim sistemlerinde önemli değişikliklere neden demek bu ben SP3 dün gece, cant söylüyorlar ive fark kadar fark yüklü. |
|
| |||
| |||
| Ben ancak Explorer hatası alıyorum dont kullanmak kadar zaten onun çok, ama beni rahatsız değil XP!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bir makine AMD ve Intel üzerinde SP3 ve yüklü herhangi bir sorun oldu. Infact benim laptop kadar fater görünüyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadar Otomatik Güncelleştirmeler ile gelir hala beklemek olacaktır.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben SP3 yüklü ve bu göt bir ağrı oldu! Indirmek için pencerelerden Tried güncelleştirme hakkında 5 kez ve her seferinde başarısız oldu. Sonunda ben ve çevrimdışı yükleyici var şimdi 316MB dosya sürecekse (Bu Microsoft sitesinden) Ben SP3 indirmek kaydetmek üzere istediğiniz her bilgisayara geldi.