![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Хм ... Я використовую AMD Athlon X2 ... Я встановив SP3 минулої ночі, Cant сказати Ive помітив великої різниці, хоча MS чи сказати, що doesn't заподіяти значні зміни в операційній системі. |
|
| |||
| |||
| Я отримую помилку, але Explorer Dont використовувати XP багато чого все одно так що його не турбує мене занадто багато, ще!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Я встановив SP3 на машині AMD і Intel і не було ніяких проблем. Infact мій ноутбук здається набагато FATER. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б ще почекати, поки не приходить з функцією автоматичного оновлення.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я встановив SP3 і це був біль в дупі! Намагався завантажити з Windows Update приблизно в 5 разів, і воно не кожен раз. Врешті-решт я тільки що отримав автономної установки, а тепер йду прийняти 316MB файл (який прийшов з сайту Microsoft) для кожного комп'ютера, я хочу SP3 на метою економії вхідного трафіку.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MSN Messenger аудіо перезавантаження мого комп'ютера | susansayshi | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 10 вересня 2008 14:29 |
| Комп'ютер перезавантажується Byitself | icu222much | General Software чат | 5 | 15 квітня 2008 13:12 |
| Нескінченні проблеми, Windows Wont Start Now | Polkigtry | Генеральний обладнання чат | 2 | 13 січня 2008 02:06 |
| Нескінченний пошук ... і безглуздо Firefox ... | Nikronius | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 9 січня 2008 09:36 |
| Постійні перезавантажується і помилка програми .... | Axegrinder | Операційні системи Windows | 5 | 5 грудня 2007 07:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |