![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Не изглежда да е много там. Можете да си тичам HJT и да определи тези две: O2 - BHO: (няма име) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (без файл) O3 - Toolbar: (няма име) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (без файл) Били ли сте инсталирали нови програми напоследък?
|
| |||
| |||
| аз арго запомни installin anytrhing ново. но споделен компютър, може би. Благодаря за помощта ви |
|
| |||
| |||
| Имам определят две задачи, които е посочено в предишното съобщение, и все още не търсите. Имам завтече вируса сканира отново и нищо. Аз съм с Нортън 360. ще бъде по-добре rebooting ми система? неговите дълъг процес знам, но ще я поправи? |
|
| |||
| |||
| Ами Im сигурен Norton 360 isn't помага, тъй като Norton продукти преди 2007 г. са ужасни ресурс hogs и бавно някои компютри с индексиране. |
|
| |||
| |||
| Как ще се почувствате, за да деинсталирате Нортън и си отиват с безплатни алтернативи, които са много по-добре? Тези две неща, които ще определят правят никаква разлика в скоростта на изключване. Те са просто, останали след деинсталирането нещо, което преди това не се получи напълно отстранени. На колко години е компютър? Какъв спецификациите е то?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ако алтернативите са по-добре, отколкото, да, аз няма да ги вземем. на спец. за моята система е HP Палата AMD Athlon 64 процесор 3200 + 1.79Ghz 960 Mb RAM 180 Gb Hard Drive Какви са алтернативните вируса защита? |
|
| |||
| |||
| Е, от AVG http://free.grisoft.com ще направим за вируси и шпионски софтуер, както и от ZoneAlarm http://www.zonelabs.com ще замени на защитната стена.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm е добра защитна стена избор. Алтернативно бихте могли да използвате Commodo. Макар и AVG, използвани за да бъде много добър избор, тя вече е била над взети от Avast Свободен Издание. AVG е точно това, което не го използва за да бъде. Уверете се, че работите с Север Removal Tool да се отървете от Север 360 правилно.
|
| |||
| |||
| Уау, виждал ли си най-новите AVG?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Да. Той обикновено се считат за много лошо. Отивате на Север пътища, подут и не работи като го използва за. Avast е използвал това е предимство и излезе с един много добър продукт. Много по-добре, отколкото AVG принос. Сад да го кажа, но AVG е начин зад сега. Питайте evilfantasy, ако не ми вярвате.