![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Nezdá se, že je tam mnoho. Můžete znovu spustit HJT a opravy těchto dvou: O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázek) O3 - Toolbar: (bez názvu) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (ne obrázek) Máte nainstalovány žádné nové programy v poslední době?
|
| |||
| |||
| i cant pamatovat installin anytrhing nové. ale jeho sdíleného počítače, tak možná. díky za vaši pomoc |
|
| |||
| |||
| Mám pevnou dvěma problémy, které vám je uvedeno v předchozí zprávě, a ještě ne podívat. jsem běžel virus prohledá znovu a nic. Já používám Norton 360. by být i lepší restartu mého systému? jeho dlouhý proces, já vím, ale bude to spravit? |
|
| |||
| |||
| Tak im jistý Norton 360 isnt pomáhat, jak produkty Norton před rokem 2007, jsou hrozné zdroj vepři a pomalé některých počítačích se procházet. |
|
| |||
| |||
| Jak byste cítit odinstalací Norton a bude se svobodnými alternativami, které jsou mnohem lepší? Tyto dvě věci se bude muset provést Pevná žádný rozdíl v rychlosti vypnutí. Byli prostě zbylo po odinstalaci něco dříve, aby nedostal úplně odstranit. Jak starý je ten počítač? Jaký specifikace je?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| v případě, že jsou lepší než alternativy, jo, já si je. se spec pro můj systém je HP Pavillion AMD Athlon 64 procesor 3200 + 1.79Ghz 960 Mb RAM 180 GB hard drive Jaké jsou alternativní antivirová ochrana? |
|
| |||
| |||
| No, od AVG http://free.grisoft.com bude to pro viry a spyware, a ZoneAlarm od http://www.zonelabs.com nahradí firewall.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm je dobrý firewall volby. Alternativně můžete použít Commodo. Zatímco AVG byly velmi dobrou volbu, má nyní i přes přijatá Avast Free Edition. AVG je prostě není, co bývala. Ujistěte se, že váš spustili Norton Nástroj pro odstranění zbavit Norton 360 správně.
|
| |||
| |||
| Wow, už jste viděli nejnovější AVG?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ano. Je všeobecně považována za velmi špatné. Chystáte se Norton způsoby, nafouklý a nepracují, jako dřív. Avast použil to je to výhoda a vyjděte s velmi dobrý výrobek. Mnohem lepší než AVG oběť. Je smutné, ale AVG je cesta za teď. Zeptejte evilfantasy když nebudete mi věřit.