![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Δεν φαίνεται να είναι πολύ εκεί. Μπορείτε να τρέχει εκ νέου HJT και να διορθώσετε αυτά τα δύο: O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (δεν αρχείου) O3 - Toolbar: (δεν υπάρχει το όνομα) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (δεν αρχείου) Έχετε εγκαταστήσει καμία νέα προγράμματα πρόσφατα;
|
| |||
| |||
| i επίκλιση θυμάμαι installin anytrhing νέων. αλλά το δημόσιο υπολογιστή έτσι ίσως. ευχαριστώ για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| i έχουν καθοριστεί τα δύο προβλήματα που αναφέρονται στο προηγούμενο μήνυμα σου, και ακόμη δεν εξετάσουμε. Έχω εκτελέσατε έλεγχο ιών και πάλι τίποτα δεν. Είμαι χρησιμοποιώντας το Norton 360. i θα είναι καλύτερα την επανεκκίνηση μου σύστημα; τη μακρά διαδικασία που γνωρίζω, αλλά θα το διορθώσω;; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν im βέβαιος norton 360 isn't βοηθούν, όπως το Norton προϊόντα πριν από το 2007 είναι τρομερά αργή και πόρων hogs ορισμένους υπολογιστές σε ένα crawl. |
|
| |||
| |||
| Πώς θα αισθάνονται σχετικά με την απεγκατάσταση του Norton και θα με εναλλακτικές λύσεις χωρίς τις οποίες είναι πολύ καλύτερα; Αυτά τα δύο πράγματα που θα έχουν καθοριστεί δεν έχει καμία επίπτωση στην ταχύτητα του τερματισμού. Ήταν μόλις έφυγε από το παρελθόν την απεγκατάσταση κάτι που δεν προχώρησαν αφαιρούνται πλήρως. Πόσο χρονών είναι ο υπολογιστής; Τι είδους specs είναι;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| εάν οι εναλλακτικές λύσεις είναι καλύτερες από ό, τι, ναι, θα τις κάνουμε. spec μου για το σύστημα είναι HP Pavilion AMD Athlon 64 επεξεργαστής 3200 + 1.79Ghz 960 MB RAM 180 Gb Hard Drive Ποια είναι η εναλλακτική λύση προστασίας από ιούς; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, από AVG http://free.grisoft.com θα το κάνει για ιούς και spyware, και από το ZoneAlarm http://www.zonelabs.com θα αντικαταστήσει το τείχος.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm είναι μια καλή επιλογή firewall. Εναλλακτικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Commodo. Ενώ AVG που χρησιμοποιούνται να είναι μια πολύ καλή επιλογή, που έχει πλέον λάβει πάνω από Avast Free Edition. AVG δεν είναι μόνο ό, τι παλιότερα. Βεβαιωθείτε ότι σας εκτελέστε την Norton Removal Tool για να απαλλαγούμε από το Norton 360 σωστά.
|
| |||
| |||
| Πω πω, έχετε δει τις τελευταίες AVG;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι. Είναι γενικά θεωρείται πολύ κακό. Πηγαίνοντας το Norton τρόπους, πρησμένο και δεν λειτουργεί όπως θα χρησιμοποιηθεί για την. Avast αυτό έχει χρησιμοποιηθεί για να είναι πλεονέκτημα και βγήκε με ένα πολύ καλό προϊόν. Πολύ καλύτερη από την προσφορά του AVG. Δυστυχώς, αλλά είναι πολύ πίσω από την AVG τώρα. Ρωτήστε evilfantasy αν δεν με πιστεύεις.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ένα Long Beep ..... | Shorty1973 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Δεκ. 2008 04:20 |
| Εικόνα φάκελο παίρνει πολύ χρόνο για να ανοίξει | flamefrenzy56 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 5 Νοε 2008 14:23 |
| Κλείσιμο tooo παίρνει πολύ χρόνο | fantastvik | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 11 Σεπ 2008 15:07 |
| Γιατί ο υπολογιστής μου χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ξεκινήσει; | pchopra65 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 1 Αυγ 2007 11:21 |
| Πόσο καιρό Do You Play? | quinda | PC & Console Gaming | 1 | 21 Οκτ 2006 18:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |