![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Čini se da nije bilo puno tamo. Možete ponovo pokrenuti HJT i riješili ova dva: O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O3 - Toolbar: (no name) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (no file) Imate li instaliran neki novi programi u zadnje vrijeme?
|
| |||
| |||
| ja licemjerje sjećati installin anytrhing novo. ali svoj dio pa računalo možda. hvala za vaša pomoć |
|
| |||
| |||
| Imam dvije fiksne probleme koji vas je naglašeno u prethodnom poruka, a još uvijek ne izgled. Ja sam išla virus skandirati što opet i ništa. ja sam koristeći Sjever 360. bi biti bolje i ponovne inicijalizacije operacijskog sust moj sistem? njen dug proces znam, ali će on to popraviti? |
|
| |||
| |||
| Pa im sigurno nije sjever 360 pomaže, jer Norton proizvode prije 2007 su strašna resource hogs i sporo nekim računalima na puzati. |
|
| |||
| |||
| Kako bi se osjećate o deinstaliranju Norton i odlaska s besplatnim alternativama koje su puno bolje? Te dvije stvari koje će imati fiksne napravio nema razlike u brzini od isključivanja. Oni su samo preostao iz prethodno deinstaliranju nešto što nisu dobili potpuno uklonjena. Koliko je staro računalo? Koju vrstu naočale je to?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ako su bolji od alternativa, da, ja ću se njima. u spec. za moj sistem je HP Paviljon AMD Athlon 64 procesor 3200 + 1.79Ghz 960 MB RAM 180 Gb Hard Drive Koji su alternativni zaštitu od virusa? |
|
| |||
| |||
| Pa, iz AVG http://free.grisoft.com će učiniti za virusima i spyware, a od ZoneAlarm http://www.zonelabs.com će zamijeniti vatrozid.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm firewall je dobar izbor. Ili te mogao koristiti Commodo. Dok AVG nekad jako dobar izbor, ona je sada dobro preko poduzeti Avast Free Edition. AVG je samo ne ono što je nekad bio. Provjerite jesu li pokrenuti Norton Removal Tool da biste dobili osloboditi od Norton 360 ispravno.
|
| |||
| |||
| Sjajna osoba, da li ste vidjeli najnoviji AVG?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Da. To je općenito smatra vrlo loše. Idete na Norton načine, otečen i ne radi kao što je nekad. Avast je korišten to je prednost i izaći s vrlo dobar proizvod. Mnogo bolji od AVG-a nudi. Sad da kažem, ali to je način AVG iza sada. Pitajte evilfantasy ako ne vjerujete meni.