![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. האם לא נראה שיש שם הרבה. אתה יכול להפעיל מחדש HJT ולתקן שני אלה: O2 - BHO: (ללא שם) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ללא קובץ) O3 - Toolbar: (ללא שם) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (ללא קובץ) האם התקנת את כל תוכניות חדשות לאחרונה?
|
| |||
| |||
| אני זוכר installin צביעות anytrhing חדש. אבל את המחשב משותף אז אולי. Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| יש לי קבוע את שתי הבעיות שאתה מותוה ההודעה הקודמת שלך, ועדיין לא נראה. אני רץ וירוס לסרוק שוב ושום דבר. אני משתמש ב Norton 360. הייתי יותר טוב יתכן ואיתחול המערכת שלי? את תהליך ארוך, אני יודע, אבל זה יהיה לתקן את זה?? |
|
| |||
| |||
| ובכן IM בטוח Norton 360 isn't לעזור, כמו Norton מוצרים לפני 2007 הם נורא משאבים ו hogs איטי בכמה מחשבים כדי לסרוק א. |
|
| |||
| |||
| איך היית מרגישה עם הסרת התקנת את Norton ו הולך עם חופשי חלופות שהן הרבה יותר טוב? אלו שני הדברים שאנחנו נעשה יהיה קבוע לא משנה את המהירות של הכיבוי. הם היו פשוט עודף מ בעבר הסרת התקנת משהו שלא לקבל מוסרת לחלוטין. בן כמה המחשב? איזה סוג של מפרט זה?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אם יש חלופות יותר טוב, כן, אני אקבל אותם. spec את המערכת שלי HP אפדן AMD Athlon 64 מעבד 3200 + 1.79Ghz 960 MB RAM 180 GB Hard Drive מה הם חלופה הגנה מפני וירוסים? |
|
| |||
| |||
| ובכן, ממוצע מ http://free.grisoft.com תעשה עבור וירוסים ותוכנות ריגול, ו ZoneAlarm מ http://www.zonelabs.com יחליף את חומת האש.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm חומת אש היא בחירה טובה. לחילופין אתה יכול להשתמש Commodo. בעוד ממוצע היה אמור להיות בחירה טובה מאוד, זה היה טוב עכשיו יש למעלה מ שננקטה על ידי Avast Free Edition. ממוצע הוא לא בדיוק מה זה היה אמור להיות. ודא את הפעלת Norton Removal Tool להיפטר Norton 360 כראוי.
|
| |||
| |||
| וואו, ראית את העדכנית ממוצע?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| כן. זה נחשב בדרך כלל קשה. הולכת של Norton דרכים, bloated ולא פועלים כמו זה בעבר. Avast השתמש בזה כדי שזה יתרון ו לצאת עם מוצר טוב מאוד. הרבה יותר טוב מאשר ממוצע של המציע. עצוב להגיד את זה אבל הוא בדרך ממוצע מאחורי עכשיו. שאל evilfantasy אם אתה לא מאמין לי.