![]() |
|
| ||||
| ||||
| Hmmm. Nešķiet daudz tur. Jūs varat vēlreiz palaist HJT un noteikt šiem diviem: O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O3 - Toolbar: (no name) - (0BF43445-2F28-4.351-9.252-17FE6E806AA0) - (no file) Vai instalējāt jaunu programmu nesen?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| i cant atcerēties installin anytrhing jaunu. bet tā koplietojamu datoru, lai varbūt. thanks for your help |
|
| |||
| |||
| i ir noteiktas divas problēmas, kuras izklāstītas jūsu iepriekšējo ziņu, un vēl nav izskatu. i have ran virus scan atkal un nekas. es izmantoju Norton 360. man būtu labāk rebooting manu sistēmu? tā ilgs process, es zinu, bet to salabot? |
|
| |||
| |||
| Well im pārliecināts norton 360 isn't palīdzēt, kā norton produktiem līdz 2007 ir briesmīgi resurss, mežacūku un lēni dažu datoru, lai datu bāzē. |
|
| ||||
| ||||
| Kā Jūs jūtaties par atinstalējot Norton un iet ar bezmaksas alternatīvām, kas ir daudz labāks? Šīs divas lietas, mēs noteikti būs nav nekādas starpības, ātrumu izslēgšanu. Tie bija palikuši pāri no iepriekš atinstalēt kaut ko, kas nesaņēma pilnībā jāizdzēš. Cik vecs ir dators? Kāda specs šķirot tas ir?
|
| |||
| |||
| ja alternatīva ir labāka par yeah, i saņems viņiem. mana sistēma spec nav HP Pavilion AMD Athlon 64 processor 3200 + 1.79Ghz 960 Mb RAM 180 Gb Hard Drive Kāda ir alternatīva vīrusu aizsardzību? |
|
| ||||
| ||||
| Nu, AVG no http://free.grisoft.com darīs vīrusiem un spiegprogrammatūru un ZoneAlarm no http://www.zonelabs.com aizstās ugunsmūris.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||
| ||||
| Zone Alarm ir labs ugunsmūris izvēli. Alternatīvi jūs varētu izmantot Commodo. Kaut AVG kādreiz bija ļoti laba izvēle, tas tagad ir krietni vairāk, ko Avast Free Edition. AVG vienkārši nav, ko tā agrāk. Pārliecinieties, ka jūsu palaist Norton Removal Tool atbrīvoties no 360 Norton pareizi.
|
| ||||
| ||||
| Wow, jūs esat redzējuši jaunāko AVG?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||
| ||||
| Jā. Tiek lēsts, ļoti slikti. Going Norton veidos, uzpampis un nedarbojas kā agrāk. Avast ir izmantojis šo to labu, un klajā ar ļoti labs produkts. Daudz labāk nekā AVG's piedāvājumu. Skumji teikt, bet AVG ir daudz aiz tagad. Ask evilfantasy ja jūs neticat man.