![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Czy nie wydaje się tam dużo. Możesz ponownie uruchomić HJT i utrwalić te dwa: O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O3 - Toolbar: (no name) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (no file) Czy zainstalowanych żadnych nowych programów niedawno?
|
| |||
| |||
| I cant remember installin anytrhing nowych. ale jej wspólnego komputera, tak może być. dzięki za pomoc |
|
| |||
| |||
| Mam dwa stałe problemy, które wskazano w poprzedniej wiadomości, a wciąż nie patrzeć. Mam prowadził Virus Scan i znowu nic. ja jestem przy pomocy Norton 360. bym być lepiej ponownego uruchamiania systemu? swojego długiego procesu wiem, ale będzie to naprawić? |
|
| |||
| |||
| Dobrze im pewność, Norton 360 isnt pomoc, jak Norton produktów przed 2007 r. są okropne zasobów świń i powolne niektórych komputerach do indeksowania. |
|
| |||
| |||
| Jak się czujesz o odinstalowanie Norton i będzie bezpłatne alternatywy, które są o wiele lepiej? Te dwie rzeczy ustalone będzie dokonały żadnej różnicy w szybkości zamykania. Były tylko pozostały z wcześniej odinstalowując coś nie otrzymasz całkowicie usunięte. Ile lat ma ten komputer? Jakie specyfikacją to jest?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| jeśli są lepsze niż alternatywy, tak, i będzie je. w specyfikacji dla mojego systemu HP Pavilion AMD Athlon 64 procesor 3200 + 1.79Ghz 960 MB pamięci RAM 180 Gb dysk twardy Jakie są alternatywne ochrony antywirusowej? |
|
| |||
| |||
| Cóż, z AVG http://free.grisoft.com zrobi dla wirusami i oprogramowaniem szpiegującym, a zonealarm z http://www.zonelabs.com zastąpi zapory.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm jest dobrym firewallem wyboru. Alternatywnie można użyć commodo. Choć AVG był bardzo dobry wybór, to już ponad podjęte przez Avast Free Edition. AVG jest nie tylko to, co dawniej. Upewnij się, że uruchomienie Norton Removal Tool pozbyć Norton 360 prawidłowo.
|
| |||
| |||
| Wow, have you seen najnowszy AVG?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak. Jest to ogólnie bardzo źle. Przechodzenie Norton sposobów, nadęty i nie działa jak dawniej. Avast wykorzystał to jego zaletą, a wyjdzie z bardzo dobry produkt. Dużo lepiej niż w AVG oferty. Sad do powiedzenia, ale AVG jest za drogi teraz. Zapytaj evilfantasy jeśli nie wierzcie mi.