![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Nu pare să fie de mult acolo. Puteţi rula Re HJT şi remedia aceste două: O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O3 - Toolbar: (no name) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (no file) V-aţi instalat şi alte programe noi recent?
|
| |||
| |||
| i cant installin anytrhing amintesc de noi. dar un calculator poate aşa. Mulţumesc pentru ajutor |
|
| |||
| |||
| i-au stabilit cele două probleme pe care le-aţi prezentat în mesajul dumneavoastră anterior, şi încă nu uite. Am fugit din nou, un virus de scanare şi de nimic. Sunt folosind Norton 360. i-ar fi mai bine reiniţializare sistemul meu? sale un lung proces de stiu, dar va repara?? |
|
| |||
| |||
| Ei bine im sigur Norton 360 isnt ajutând, astfel cum a fost înainte de 2007 de produse Norton sunt teribil de resurse Hogs lent şi unele computere la o accesare cu crawlere. |
|
| |||
| |||
| Cum te-ai simti despre dezinstalarea Norton întâmplă şi cu libera alternative care sunt mult mai bine? Aceste două lucruri noi fix va fi făcut nici o diferenta de viteza de închidere. Acestea au fost doar de la stânga peste anterior dezinstalarea ceva care nu sa îndepărtat complet. Câţi ani are calculator? Ce fel de specs este?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| în cazul în care sunt mai bune decât alte alternative, da, i se va lua pe ei. specificaţiilor pentru sistemul meu este HP Pavilion AMD Athlon 64 procesor 3200 + 1.79Ghz 960 MB RAM 180 Gb hard drive Care sunt alternative de protecţie împotriva viruşilor? |
|
| |||
| |||
| Ei bine, de la AVG http://free.grisoft.com se va face pentru viruşi şi spyware, şi de la ZoneAlarm http://www.zonelabs.com va înlocui firewall.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Zona de alarmă este o alegere bună firewall. Alternativ puteţi folosi Commodo. În timp ce AVG utilizate pentru a fi o alegere foarte bună, care le-a fost acum mai bine de luate de către Stai Free Edition. AVG este doar ceea ce nu este folosit pentru a fi. Asiguraţi-vă că rulaţi Norton Eliminarea Unealtă pentru a scăpa de Norton 360 corect.
|
| |||
| |||
| Wow, ai văzut-o pe cea mai recentă AVG?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Da. În general, se consideră foarte rău. Mergând pe Norton moduri, umflat şi nu de lucru ca să-l utilizaţi. Stai a folosit acest avantaj este de a veni şi cu un foarte bun produs. Mult mai bine decât AVG's oferă. Trist sa o spun, dar AVG este modul în spatele acum. Intrebati-evilfantasy dacă nu crede-mă.
![]() |
|
| Marcaje |