![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Nezdá sa, že je tam veľa. Môžete znovu spustiť hjt a opravy týchto dvoch: O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok) O3 - Toolbar: (bez názvu) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (ne obrázok) Máte nainštalované žiadne nové programy v poslednej dobe?
|
| |||
| |||
| i cant pamatovat installin anytrhing nové. ale jeho zdieľaného počítača, tak možná. vďaka za vašu pomoc |
|
| |||
| |||
| Mám pevnú dvoma problémy, ktoré vám je uvedené v predchádzajúcej správe, a ešte ne pozrieť. jsem běžel vírus prehľadá znovu a nic. Já používám Norton 360. by byť aj lepšie reštartu môjho systému? jeho dlhý proces, já vím, ale bude to spravit? |
|
| |||
| |||
| Tak im istý Norton 360 isnt pomáhať, ako produkty Norton pred rokom 2007, sú hrozné zdroj ošípanou a pomalé niektorých počítačoch sa prechádzať. |
|
| |||
| |||
| Ako by ste cítiť odinštalujete Norton a bude sa slobodnými alternatívami, ktoré sú oveľa lepšie? Tieto dve veci sa bude musieť vykonať Pevná žiadny rozdiel v rýchlosti vypnutie. Byli prostě zostalo po odinštalovaní niečo skôr, aby sa nedostal úplne odstrániť. Ako starý je ten počítač? Aký špecifikácie je?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| v prípade, že sú lepší ako alternatívy, jo, já si je. sa spec pre môj systém je HP Pavillion AMD Athlon 64 procesor 3200 + 1.79Ghz 960 Mb RAM 180 GB hard drive Aké sú alternatívne antivírová ochrana? |
|
| |||
| |||
| No, od AVG http://free.grisoft.com bude to pre vírusy a spyware, a ZoneAlarm od http://www.zonelabs.com nahradí firewall.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm je dobrý firewall voľby. Alternatívne môžete použiť commodo. Zatiaľ čo AVG boli veľmi dobrú voľbu, má teraz aj cez prijaté Avast Free Edition. AVG je jednoducho nie je, čo bývala. Uistite sa, že váš spustili Norton Nástroj pre odstránenie zbaviť Norton 360 správne.
|
| |||
| |||
| Wow, už ste videli najnovšiu AVG?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Áno. Je všeobecne považovaná za veľmi zlé. Chystáte sa Norton spôsoby, nafouklý a nepracujú, ako prv. Avast použil to je to výhoda a vyjdite s veľmi dobrý výrobok. Oveľa lepší ako AVG obeť. Je smutné, ale AVG je cesta za teraz. Opýtajte evilfantasy keď nebudete mi veriť.