![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм. Чини се да није било пуно тамо. Можете поново покренути ХЈТ и решили ова два: О2 - БХО: (но наме) - (7Е853Д72-626А-48ЕЦ-А868-БА8Д5Е23Е045) - (но филе) Ӧ3 - Тоолбар: (но наме) - (0БФ43445-2Ф28-4351-9252-17ФЕ6Е806АА0) - (но филе) Имате ли инсталиран неки нови програми у задње време?
|
| |||
| |||
| ја лицемјерје сећати инсталлин анытрхинг ново. али свој део па рачунар можда. захвалност за ваша помоћ |
|
| |||
| |||
| Имам две фиксне проблеме који вас је наглашено у претходном порука, а још увек не формат. Ја сам ишла вирус помно што опет и ништа. ја сам помоћу Нортон 360. би бити боље и поновног покретања оперативног сушта мој систем? њен дуг процес знам, али ће он то поправити? |
|
| |||
| |||
| Па им сигурно није север 360 помаже, јер Нортон производе пре 2007 су страшна ресоурце хогс и споро неким рачунарима на пузати. |
|
| |||
| |||
| Како би се осећате о деинсталирању Нортон и одласка са бесплатним алтернативама које су пуно боље? Те две ствари које ће имати фиксне направио нема разлике у брзини од искључивања. Они су само преостао из претходно деинсталирању нешто што нису добили потпуно уклоњена. Колико је старо рачунар? Коју врсту наочаре је то?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| ако су бољи од алтернатива, да, ја ћу се њима. у спец за мој систем је ХП Павиљон АМД Атхлон 64 процесор 3200 + 1.79Гхз 960 МБ РАМ 180 ГБ Хард Дриве Који су алтернативни заштиту од вируса? |
|
| |||
| |||
| Па, из АВГ хттп://фрее.грисофт.цом ће учинити за вирусима и спыуаре, а од ЗонеАларм хттп://ууу.зонелабс.цом ће заменити заштитни зид.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Зоне Аларм фиреуалл је добар избор. Или те могао користити Цоммодо. Док АВГ некад јако добар избор, она је сада добро преко предузети Аваст Фрее Едитион. АВГ је само не оно што је некад био. Проверите да ли су покренути Нортон Ремовал Тоол да бисте добили ослободити од Нортон 360 исправно.
|
| |||
| |||
| Сјајна особа, да ли сте видели најновији АВГ?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Да. То је генерално сматра врло лоше. Идете на Нортон начине, отечен и не ради као што је некад. Аваст је коришћен то је предност и изаћи са врло добар производ. Много бољи од АВГ-а нуди. Сад да кажем, али то је начин АВГ иза сада. Питајте евилфантасы ако не верујете мени.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Један бип Лонг ..... | Схорты1973 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 21 децембар 2008 04:20 |
| Сликовне фасцикле потребно је дуго времена да бисте отворили | фламефрензы56 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 5 новембар 2008 14:23 |
| Искључују тооо узима превише времена | фантаствик | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 11. сеп 2008 15:07 |
| Зашто мој рачунар потребно неко време да почнете? | пцхопра65 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 1 аугуст 2007 11:21 |
| Колико дуго играш? | куинда | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 октобар 2006 18:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |