![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм. Чи не схоже, щоб там. Ви можете знову запустити HJT і виправити ці дві: O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу) O3 - Toolbar: (без назви) - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - (немає файлу) Ви встановлювали нові програми останнім часом?
|
| |||
| |||
| Я нахиляє пам'ятаю installin anytrhing нове. але його загальний комп'ютер, може бути. Дякуємо за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| Я встановив дві проблеми, які ви, викладені в попередньому повідомленні, і до цих пір не дивитися. Я побіг вірусів і знову нічого. Я використовую Нортон 360. Чи стане мені краще перезавантаження системи? свій довгий процес Я знаю, але чи буде це виправити? |
|
| |||
| |||
| Ну їм впевнений Нортон 360 хіба допомагає, як Нортон продуктів до 2007 року страшний свині ресурсів і повільним деяких комп'ютерах для сканування. |
|
| |||
| |||
| Як ви ставитеся до видалення Нортон і відбувається з безкоштовною альтернативи, які набагато краще? Ці дві речі, які ми будемо мати фіксований, не впливає на швидкість закриття. Вони просто, що залишилися від раніше видалити щось не вдається повністю видалити. Скільки років комп'ютера? Які характеристики це?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| якщо альтернатив краще, ніж так, я їх не отримаєте. специфікації для моєї системи HP Pavilion Процесори AMD Athlon 64 3200 + 1.79Ghz 960 Mb RAM 180 GB Hard Drive Які альтернативні захисту від вірусів? |
|
| |||
| |||
| Ну, AVG від http://free.grisoft.com буде робити на наявність вірусів і шпигунського ПЗ, і з Zonealarm http://www.zonelabs.com замінити брандмауер.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm є гарним вибором брандмауера. Або ж ви можете використовувати Commodo. Хоча AVG використовуватися буде дуже хороший вибір, у даний час понад прийняті Avast Free Edition. AVG просто не те, що раніше. Переконайтеся в тому, запустіть Нортон Removal Tool щоб позбутися від Нортона 360 належним чином.
|
| |||
| |||
| Вау, ви бачили останній AVG?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Так. Як правило, вважається дуже поганою. Going Нортон способами, роздуті і не працює, як раніше. Avast використовував це його перевага і вийшли з дуже хорошим продуктом. Набагато краще, ніж пропонують AVG's. Сумно говорити, але AVG відстає зараз. Запитайте evilfantasy якщо ви мені не вірите.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Один довгий сигнал ..... | Shorty1973 | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 грудня 2008 04:20 |
| Фото папка займає тривалий час, щоб відкрити | flamefrenzy56 | General Software чат | 2 | 5 листопада 2008 14:23 |
| Вимкнення Tooo займає багато часу | fantastvik | General Software чат | 5 | 11 вересня 2008 15:07 |
| Чому мій комп'ютер займає деякий час, щоб почати? | pchopra65 | General Software чат | 4 | 1 серпня 2007 11:21 |
| How Long ви граєте? | quinda | PC & консоль Gaming | 1 | 21 жовтня 2006 18:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |