![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Avast е невероятна .. най-вече обмисля своята безплатна (безплатната версия добре е все пак XD) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Смятам, че за да бъде победен само с платени за NOD32. И само от една малка битова дори тогава. Avast FTW!
|
| |||
| |||
| Но той държи заключване мен ми се SMTP сървър!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Имате ли SMTP сървър в дома на LAN?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AVG8 FTW, аз съм ... конвертира
| |||
| |||
| А, вие едва превръща в Avast!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Не, са били на Avast за последните няколко години. |
|
| |||
| |||
| Обратно на темата ![]() Avast! FTW! - Трябваше да отида, че там ... |
|
| |||
| |||
| Не, той просто затваря мен ми се от ISP SMTP сървър и не мога да изпрати някоя поща, докато не го затворите. Тя ще бъде напълно ОК, тогава един ден той прави това. Аз опитах го няколко пъти на различни компютри и винаги един и същ. Аз предполагам, че е само част затъмнявате буболечка.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Имам деинсталиран Север 360 и имате инсталиран avast. Аз ще се водят мониторинг на затвори diwn ситуация и да ви информираме ... Благодаря за помощта на всички |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Един Дълги Звук ..... | Shorty1973 | Общи Хардуер Чат | 2 | 21 Дек 2008 04:20 |
| Снимка папка отнема дълго време, за да отворите | flamefrenzy56 | Общи Софтуер Чат | 2 | 5-и парламентарен Nov 2008 14:23 |
| Затваряне на tooo отнема много време | fantastvik | Общи Софтуер Чат | 5 | 11 Сеп 2008 15:07 |
| Защо компютъра ми отнема малко време, за да започнем? | pchopra65 | Общи Софтуер Чат | 4 | 1-во Aug 2007 11:21 |
| Колко дълго си играеш? | quinda | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Окт 2006 18:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |