![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast je neuvěřitelný .. zejména s ohledem na její bezplatné (i bezplatnou verzi je beztak xD)
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Považuji to pouze za vytlačeného který vyplácí NOD32. A jen trošičku, i potom. Avast FTW!
|
| |||
| |||
| Ale je pořád zamykání mě z mého SMTP serveru!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Máte nějaký SMTP server doma na LAN?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AVG8 FTW, jsem převeden ...
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ne, byly na Avast za posledních několik let. |
|
| |||
| |||
| Zpět na téma ![]() Avast! FTW! - Kdyby se, že tam ... |
|
| |||
| |||
| Kdepak, to jen zavírá mi z mého ISP SMTP server a nemohu poslat nějakou poštu, dokud jsem ji zavřete. Bude naprosto v pořádku, pak jednoho dne, že se to. Jsem se pokusil ji několikrát na různých počítačích a vždy stejný. Myslím, že to je jen nějaký obskurní chybu.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Mám odinstalovány Norton 360 a mít nainstalován avast. Budu se držet sledování zavřel diwn situaci a průběžně vás informovat ... díky za veškerou pomoc |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| One Long Pípat ..... | Shorty1973 | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. prosince 2008 04:20 |
| Obrazová složka trvá dlouho, než k otevření | flamefrenzy56 | Obecné Software Chat | 2 | 5. listopadu 2008 14:23 |
| Vypínám se tooo mnoho času | fantastvik | Obecné Software Chat | 5 | 11. Září 2008 15:07 |
| Proč se můj počítač má nějakou dobu na začátku? | pchopra65 | Obecné Software Chat | 4 | 1. srpen 2007 11:21 |
| Jak dlouho budete hrát? | quinda | PC a herní konzole | 1 | 21. října 2006 18:40 |
| Thread Nástroje | |
| |