![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Stai este incredibil .. mai ales având în vedere său liber (si gratuit versiunea este oricum xD) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Eu consider că este numai pentru a fi bătut de plătit pentru NOD32. Şi doar o mică de biţi chiar atunci. Stai FTW!
|
| |||
| |||
| Dar se pastreaza de blocare a-mi să-mi mai dau SMTP server!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Ai un server SMTP acasă pe LAN?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AVG8 FTW, sunt convertite ...
| |||
| |||
| Eh, tu doar convertit la stai!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nu, au fost pe stai pentru ultimii ani. |
|
| |||
| |||
| Inapoi la subiect ![]() Stai! FTW!! - A trebuit sa se că acolo ... |
|
| |||
| |||
| Nu, este doar shuts mine să-mi mai dau ISP SMTP server si nu pot trimite nici un mail, până când am aproape o. El va fi perfect ok, apoi într-o zi el face acest lucru. Am incercat de mai multe ori pe PC-uri diferite şi mereu acelaşi. Cred ca este doar un bug obscure.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Am dezinstalat Norton 360 şi-au instalat stai. i se va ţine de monitorizare a situaţiei şi a închide diwn tine informat ... multumesc pentru tot ajutorul |
![]() |
|
| Marcaje |