![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Avast неймовірним .. особливо з урахуванням її безкоштовно (а безкоштовна версія все одно XD) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Я вважаю це тільки бути побитим оплачений NOD32. І лише трохи навіть тоді. Avast FTW!
|
| |||
| |||
| Але він тримає блокування мене з сервером SMTP!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас сервер SMTP будинку по локальній мережі?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AVG8 FTW, я перетворити ...
| |||
| |||
| Ех ти, тільки перетворюється в Avast!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ні, були на Avast за останні кілька років. |
|
| |||
| |||
| Повернімося до нашої теми ![]() Avast! FTW! - Чи повинні були отримати, що там ... |
|
| |||
| |||
| Ні, він просто закриває мене з SMTP сервер вашого провайдера, і я не можу відправити пошту, поки я її закриття. Це буде абсолютно OK, потім в один прекрасний день він це робить. Я намагався кілька разів на різних комп'ютерах, і завжди однаково. Я думаю, це просто якийсь неясною помилку.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я видалив Нортон 360 і встановив Avast. Я буду тримати моніторинг закрив diwn ситуацією і тримати вас у курсі ... Дякуємо за допомогу |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Один довгий сигнал ..... | Shorty1973 | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 грудня 2008 04:20 |
| Фото папка займає тривалий час, щоб відкрити | flamefrenzy56 | General Software чат | 2 | 5 листопада 2008 14:23 |
| Вимкнення Tooo займає багато часу | fantastvik | General Software чат | 5 | 11 вересня 2008 15:07 |
| Чому мій комп'ютер займає деякий час, щоб почати? | pchopra65 | General Software чат | 4 | 1 серпня 2007 11:21 |
| How Long ви граєте? | quinda | PC & консоль Gaming | 1 | 21 жовтня 2006 18:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |