![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета Винаги поставям моите прозорци тема, за да изберете класически и не звучи, винаги имам. Аз също се приспособява към най-добри резултати, а не най-добър външен вид Сега всеки път, когато го рестартирате подразбиране синята тема с XP звуци. я използват за целта на всеки един път, от време на време и аз просто слагам то до прозорците са по-малко от перфектно. но сега това е всеки път, когато рестартирате. Там има много дискусии по тази линия, но никога не може да помогне някой решава проблема мога кой да помогне? Не мога да стоя на Windows звуци ![]() Аз съм с XP Home по пътя благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте наскоро инсталиран всякакви програми или драйвери, които може да са повлияли на системния регистър?
|
| |||
| |||
| Не, същите програми, както винаги това винаги е случило, просто сега това се случва всеки един рестартиране |
|
| |||
| |||
| Хм, аз все още мисля, че вероятно регистър въпрос. Изтеглете и инсталирайте Piriform CCleaner След това изберете по вписванията табулатор и кликнете върху Сканирай за въпроси. Тогава Fix тях, това е малко вероятно той ще бъде в състояние автоматично да се определи това, по-вероятно ние ще трябва да работят какво правиш това и изтриване / Add / я промените ръчно .. Но това е най-добре да се премахне тази първа. АТРИБУТИ: Също така, ще имате инсталиран Тема служба?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| добър разговор, но вече са опитвали ccleaner 4D Каква е темата услуга? |
|
| |||
| |||
| Отиди на Start> Run> "MSConfig" Щракнете върху раздела услуги, както и за един поглед, наречено "Тема (и)" (Не съм сигурен дали Терес "С", или не), ако е там, да го спрете. Това трябва да сортирате него.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Аз бях направил това, сега XP Темата не се показва по теми, което е добро, благодаря Преди това аз просто се опита да заличи XP теми, то нека ми изтриете 1 тема, но там е папка, там тя не би да ме изтриете, макар, че изтриването на файл означаваше XP тема е била не се показва в темите, че все още се върна към XP за рестартиране. надяваме се на MSConfig фиксира ти ми даде, ще продължим да работим и ще се върне, ако не публикувате. Има ли някакъв начин, за да изтриете XP тема и постоянно изтриете XP звуци, така че те ще се отиде завинаги и аз никога няма да видите / чуете пак ги харесвам? 4D благодаря, оценявам го |
|
| |||
| |||
| Това е това, което ефективно да премахнете Тема услуга трябва да направите, все пак можете да изтеглите някой от няколко програми, изтриване на нещата по друг начин е невъзможно да изтриете (дори Кошчето път) Но няма да се налага, освен ако M $ съобщение обновяване, че някой поставя темата услуга назад (мисля. NET Framework SP на може да направи това, все пак това е доста лесно да изтриете файла отново) и мисля, че все още ще се случи, дори ако сте сила заличава тях така или иначе.
|
| |||
| |||
| Благодарение приятел Ами звучи, мога ли да убие тези, на разстояние? |
|
| |||
| |||
| Вие може да изтеглите Unlocker за да ви позволи да ги изтриете. Просто търсене на твърдия диск с прозорци на нея за един от звуците, защото сте забравили къде tehy're съхраняват ![]() Те трябва да бъдат на едно и също място все пак, за да можете да търсите само веднъж.