![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci Vždycky jsem Moje oken na téma klasické a zvolte žádné zvuky, které vždy mají. i také upravit pro nejlepší výkon, než nejlepší vzhled Nyní pokaždé i restart je výchozí modré xp téma zvuky. jej použít pro to udělat jednou za čas a jsem ji dolů, aby okna byla nižší než perfektní. ale teď je to pokaždé, i restart. existuje spousta vláken na této on-line, ale nikdy nikomu může pomoci vyřešit problém může někdo pomoci? I can't stand oken zvuky ![]() Jsem pomocí XP Home na cestě díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste nedávno nainstalovali jakékoli programy nebo ovladače, které by mohly mít vliv na registru?
|
| |||
| |||
| ne, stejné programy jako vždy to vždy stalo, teď se to stane každému restart |
|
| |||
| |||
| Hmm, já si myslím, že je stále pravděpodobnější, že problém registru. Stažení a instalace Piriform CCleaner Poté zvolte záložku registru a klepněte na tlačítko Scan pro záležitosti. Pak Fix je, je to nepravděpodobné, že bude schopen automaticky opravit, s větší pravděpodobností budeme muset do práce, co to děláš a odstraňovat / přidávat / měnit ručně .. Ale je to nejlepší na odstranění této první. EDIT: Také máte nainstalován Service tématu?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dobrej nápad, ale už vyzkoušeli ccleaner 4d to, co je tématem službu? |
|
| |||
| |||
| Přejít na Start> Spustit> "msconfig" Klepněte na kartu Služby a podívat na jeden s názvem "Téma (s)" (Nevíte-li theres jedna je, nebo ne), pokud je to tam, zakažte. To by mělo třídit.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| jsem udělal to, že nyní xp tématu se nezobrazuje v tématech, která je díky dobré před tím jsem se snažil odstranit xp motivy, ať mi ji odstranit 1 téma, ale tam byla složka tam nebude dejte mi odstranit, a to i přesto, že smazání souborů znamenalo xp téma nebylo objevil v tématech stále Reverted pro xp na restart. doufejme, že se msconfig opravu nedali jste mi bude průběžně pracuje i zveřejníme zpět, pokud není. Existuje nějaký způsob, jak trvale odstranit xp motiv a trvale odstranit xp zvuky tak, že budou navždy pryč a já jsem nikdy vidět / slyšet znovu, prosím? díky 4d, ocení to |
|
| |||
| |||
| To je to, co účinně smazání tématu služba by měla dělat, ale můžete si stáhnout jeden z několika programů, které vymazat věci jinak nelze odstranit (i Koše zástupce) Ale neměli byste se muset, pokud M $ zpráva uvádí, že některé aktualizace tématu služba zpět (myslím. NET framework SP se může tento nicméně je to poměrně snadno smazat soubor opět) a myslím si, že by ještě dojít, i když platnost zrušuje jim tak.
|
| |||
| |||
| díky kámo co zvuků, může i zabít ty vypnout? |
|
| |||
| |||
| Ty by mohly stáhnout Unlocker to vám umožní smazat. Stačí prohledat pevný disk s okny na něm za jeden ze zvuků, protože jsem zapomněl, kde tehy're uloženy ![]() Měly by být všechny ve stejném místě, i když, tak musíte hledat jednou.