![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys Πάντα μου που μου παράθυρα με κλασικό θέμα και επιλέξτε δεν ακούγεται, να έχουν πάντα. i επίσης προσαρμοστεί για καλύτερες επιδόσεις και όχι καλύτερη εμφάνιση τώρα κάθε φορά που θα επανεκκινήσετε προεπιλέγουν τη μπλε xp θέμα με ήχους. θα χρησιμοποιηθούν για να το κάνουμε αυτό κάθε κάποια στιγμή και μόλις αυτό τεθεί σε παράθυρα να είναι λιγότερο από τέλεια. αλλά τώρα είναι κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση. υπάρχουν πολλά νήματα για αυτό το online αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος μπορεί κανείς να βοηθήσει; i δεν μπορούν να σταθούν τα παράθυρα ήχοι ![]() Είμαι χρησιμοποιώντας XP Home από τον τρόπο με τον ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Έχετε πρόσφατα εγκατεστημένα οποιαδήποτε προγράμματα ή τους οδηγούς που θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει το μητρώο;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Οχι, ίδια προγράμματα όπως πάντα αυτό έχει συμβεί πάντα, μόλις τώρα συμβαίνει κάθε επανεκκίνηση |
|
| |||
| |||
| Χμμ, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πιθανό ένα μητρώο θέμα. Λήψη και εγκατάσταση Piriform CCleaner Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα Μητρώο, και κάντε κλικ στο κουμπί Σάρωση για Θέματα. Τότε Fix τους, είναι απίθανο ότι θα είναι σε θέση να καθορίζει αυτόματα αυτό, μάλλον θα πρέπει να επεξεργαστεί ό, τι είναι να γίνει αυτό και να διαγράψετε / προσθήκη / αλλαγή χειροκίνητα .. Αλλά είναι καλύτερο για την εξάλειψη αυτής της πρώτης. EDIT: Επίσης, έχετε την Υπηρεσία Theme εγκατασταθεί;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| καλή κλήση αλλά ήδη προσπαθήσει ccleaner 4δ Τι θέμα υπηρεσία; |
|
| |||
| |||
| Πηγαίνετε στο Έναρξη> Run> "msconfig" Κάντε κλικ στην καρτέλα υπηρεσίες, και να αναζητήσει μία ονομάζεται "Theme (s)" (Δεν είστε σίγουροι αν ένα Theres s ή μη), αν είναι εκεί, απενεργοποιήστε την. Αυτό θα πρέπει είδους.
|
| |||
| |||
| Έχω κάνει αυτό, τώρα xp θέμα δεν εμφανίζεται σε θέματα που είναι καλό, χάρη που μόλις πριν προσπαθήσει να διαγράψει τα xp θέματα, αυτό επιτρέψτε μου να διαγράψετε 1 θέμα, αλλά υπάρχει ένα φάκελο εκεί δεν θα επιτρέψτε μου να διαγράψει, ακόμη και αν η διαγραφή αρχείων σημαίνει ότι το θέμα δεν ήταν xp εμφανίζονται σε θέματα που εξακολουθούν να επανέλθει XP για να ξεκινήσετε πάλι. ευελπιστούμε ότι το msconfig καθορίζει μου έδωσες θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε i μετά θα επιστρέψει και αν δεν. υπάρχει άλλος τρόπος για να διαγράψετε οριστικά το θέμα και xp διαγράψετε οριστικά τα xp ήχους έτσι ώστε να φύγει για πάντα και ποτέ δεν πρέπει να δούμε / ακούσουμε ξανά παρακαλώ; 4δ χάρη, το εκτιμούσα |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ό, τι effectivley Θέμα διαγραφή της υπηρεσίας θα πρέπει να κάνουμε, ωστόσο μπορείτε να κατεβάσετε ένα από τα πολλά προγράμματα που διαγράφουν τα πράγματα άλλως αδύνατο να διαγράψει (ακόμη και η συντόμευση Recycle Bin) Αλλά δεν θα πρέπει να πρέπει να δικαιούχου, αν M $ απελευθέρωση κάποια ενημερωμένη έκδοση που θέτει θέμα εξυπηρέτησης πίσω (νομίζω. NET πλαίσιο του SP μπορούν να το κάνουν αυτό, όμως είναι αρκετά εύκολο να διαγράψει το αρχείο και πάλι) και πιστεύω ότι θα εξακολουθεί να συμβεί ακόμα και αν διαγράφεται ισχύ τους ούτως ή άλλως.
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ φίλε τι γίνεται με τους ήχους, μπορώ να σκοτώσω εκείνους off; |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να κατεβάσετε Unlocker ώστε να μπορείτε να τα διαγράψετε. Απλά αναζήτηση του σκληρού δίσκου με τα Windows σε αυτό για έναν από τους ήχους, γιατί έχω ξεχάσει tehy're όπου αποθηκεύονται ![]() Θα πρέπει όλα να είναι στην ίδια θέση και αν, έτσι ώστε να έχουν μόνο μία φορά στην αναζήτηση.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wordpress Permissions; Προσπαθώντας να εγκαταστήσετε το θέμα | Sheepdisease | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 9 Οκτωβρίου 2009 12:30 |
| Vista και Windows 7 (RC) από Theme XP | rider200 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 2η Ιουν 2009 19:37 |
| XP Theme Για Vista; | Haun | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 6 Jan 2009 07:43 |
| Vista θέμα για XP | SpecV | Γενικά Λογισμικό Chat | 19 | 3 Φεβ 2008 11:33 |
| Halloween Theme | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 1 | 18 Οκτ 2007 12:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |