kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

XP Theme és hangok visszaállítása az alapértelmezett

Reply

Téma eszközök
Old Május 4 2009, 09:07
Csoport tagja

Default XP Theme és hangok visszaállítása az alapértelmezett

hi guys

Én mindig én windows téma a klasszikus és válasszuk a hangok nem mindig van. Azt is módosíthatja a legjobb teljesítményt, mint a legjobb megjelenés

Én most minden alkalommal újraindítani defaults a kék xp témát hangok.

használt, hogy ezt egyszer-egyszer, és én csak tedd le a Windows kevesebb, mint tökéletes. de most már minden alkalommal, amikor újraindítja.

van sok szállal e online, de nem tud akárki segítsen megoldani a problémát

tud akárki segít? Ki nem állhatom a Windows hangok

I'm using XP Home az úton

köszönöm
Old Május 4 2009, 09:14
Donor Group

Ön nemrég telepített olyan programot, illetve járművezetők számára, amelyek befolyásolták a jegyzék?
Old Május 4 2009, 09:16
Csoport tagja

Nem, ugyanolyan programok, mint mindig

ez mindig is történt, csak most ez történik minden egyes újraindítás
Old Május 4 2009, 09:21
Donor Group

Hmm, én még mindig hiszem, hogy ez valószínűleg a rendszerleíró kérdés.

Töltse le és telepítse Piriform CCleaner

Ezután válasszuk ki a nyilvántartó lapot, és kattintson a Scan for kérdések.

Akkor Fix őket, akkor valószínűleg nem lesz képes automatikusan javítani, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy ki mit csinál, és törölni / add / változtatja kézzel ..

De ez a legjobb, hogy megszüntesse ezt az első.

Edit:
Is, van-e a téma szolgáltatás telepítve?
Old Május 4 2009, 09:39
Csoport tagja

jó hívás, de már próbáltam ccleaner 4d

mi a téma szolgáltatás?
Old Május 4 2009, 10:07
Donor Group

Menj a
Start> Futtatás> "msconfig"

Kattintson a Szolgáltatások fülre, és keresse meg egy úgynevezett "Theme (s)" (Nem biztos, ha ott egy s, vagy nem), ha van, kapcsolja ki.

Ez a sorrend azt.
Old Május 4 2009, 10:28
Csoport tagja

Én megtettem, most xp téma nem jelenik meg, a témák, amelyek jó kösz

előtt, hogy én csak próbáltam törölni az XP témákat, hogy hadd törölje 1 téma, de ott volt egy mappa van, hogy nem enged törölni, akkor is, ha törli a fájlt jelentette xp téma nem jelenik meg, a témák is visszatért az XP újraindul.

remélhetőleg az msconfig meg kaptam folyamatosan dolgozik majd postán vissza, ha nem.

van bármilyen módon, hogy véglegesen törli az xp téma és véglegesen törölni az XP hangokat, hogy azok lesznek örökre elment, és én soha nem látni / hallani őket újra kérem?

köszönet 4d, értékelem
Old Május 4 2009, 10:33
Donor Group

Ez milyen hatékonyan törli a téma szolgáltatás mégis lehet letölteni egy több programot törölni, hogy a dolgok másként lehet törölni (még a Lomtár parancsikonra)

De te nem szükséges, kivéve, ha M $ kibocsátás néhány frissítést ad témát szolgáltatás vissza (azt hiszem. NET keretrendszer SP's teheti ezt, azonban ez meglehetősen egyszerű, hogy törli a fájlt újra), és azt gondolom, hogy még mindig megtörténhet akkor is, ha hatályban hagyni őket.
Old Május 4 2009, 10:39
Csoport tagja

thanks buddy

Mi a helyzet a hangokat, tudom ölni e ki?
Old Május 4 2009, 12:18
Donor Group

Lehet letöltés Unlocker

hogy lehetővé teszik, hogy törölje őket.

Csak keresni a merevlemezt a Windows rajta egy, a hangok, mert elfelejtették, ahol tehy're tárolt

Ezek mind ugyanazon a helyen is, így már csak a keresés után.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
WordPress engedélyek? Trying to Install Theme Sheepdisease Web Design, Hosting & SEO 3 Október 9, 2009 12:30
Vista és a Windows 7 (RC) Theme from XP rider200 A Windows operációs rendszerek 0 2. június 2009 19:37
XP téma Vista? Tengeralattjáró A Windows operációs rendszerek 3 6. január 2009 07:43
Vista téma XP-on SpecV General Chat szoftver 19 3. február 2008 11:33
Halloween Theme evilfantasy Off Topic Discussion 1 18. október 2007 12:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.