![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה אני תמיד בחר את ערכת הנושא Windows קלאסית ובחר לא נשמע, תמיד יש. אני גם כוונן עבור הביצועים הטובים ביותר, ולא המראה הטוב ביותר עכשיו אני כל הזמן לחדש את ערכי ברירת המחדל של ערכת הנושא עם כחול XP נשמע. זה היה אמור לעשות את זה מדי פעם ואני פשוט תורידו אותה ל-Windows להיות פחות מאשר מושלם. אבל עכשיו זה כל פעם מחדש. יש הרבה פתילים על זה אבל אף פעם לא מקוון מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה מישהו יכול לעזור? אני לא יכול לסבול את החלונות נשמע ![]() אני משתמש ב XP Home דרך אגב תודה |
|
| |||
| |||
| האם לאחרונה התקנתי את כל התוכניות או מנהלי ההתקנים כי יכול להיות מושפע את הרישום?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| לא, אותן תוכניות כמו תמיד זה תמיד קורה, זה קורה רק עכשיו כל אחד מחדש |
|
| |||
| |||
| אממ, אני עדיין חושב שזה כנראה בעיה עם הרישום. הורד והתקן Piriform CCleaner לאחר מכן, בחר את הכרטיסייה הרישום ולחץ סרוק נושאים. אז תקן אותם, זה לא סביר שזה יוכל לתקן את זה באופן אוטומטי, סביר יותר יהיה אנחנו צריכים לחשב מה עושה את זה ומחק / להוסיף / לשנות אותה באופן ידני .. אבל הכי טוב זה לחסל את הראשון. ערוך: כמו כן, יש לך את נושא השירות מותקן?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| שיחה טובה, אבל כבר ניסו ccleaner 4d מה נושא השירות? |
|
| |||
| |||
| עבור אל התחל> הפעלה> "msconfig" לחץ על הכרטיסייה שירותים, וחפש אחד בשם "ערכת נושא (S)" (לא בטוח אם theres ס או לא) אם הוא שם, לנטרל אותו. זה צריך למיין את זה.
|
| |||
| |||
| אני כבר סיימתי את זה, עכשיו הוא לא נושא XP להופיע ב נושאים שבהם הוא טוב תודה לפני שאני פשוט ניסו למחוק את XP ערכות נושא, תן לי את זה למחוק את ערכת הנושא 1 אבל היה שם התיקייה זה לא הרשה לי למחוק, למרות שיש למחוק את הקובץ התכוון נושא XP לא הוצגה למעלה ערכות נושא זה עדיין הוחזר כדי להפעיל מחדש ב XP. אני מקווה לתקן את msconfig שנתת לי תמשיך לעבוד אני לכתוב בחזרה אם לא. האם יש דרך למחוק את ערכת הנושא XP ו XP למחוק את הצלילים, כך שהם יהיו נעלמו לנצח ואני אף פעם לא חייב לראות / לשמוע אותם שוב בבקשה? תודה 4d, מעריך את זה |
|
| |||
| |||
| זה מה effectivley מחיקת ערכת נושא השירות אמור לעשות, בכל אופן אתה יכול להוריד אחת מכמה תוכניות למחוק דברים אחרת אי אפשר למחוק (גם את קיצור הדרך סל המיחזור) אבל אתה לא צריך צריך, אלא אם כן ז $ לשחרר כמה העדכון מציב נושא השירות בחזרה (אני חושב. NET Framework של SP יכול לעשות זאת, אולם זה די פשוט למחוק את הקובץ שוב) ואני עדיין חושב שזה היה קורה גם אם אתה כוח נמחק אותם בכל מקרה.
|
| |||
| |||
| תודה חבר על מה נשמע, אני יכול להרוג אותם ממני? |
|
| |||
| |||
| אתה יכול להוריד Unlocker כדי לאפשר לך למחוק אותן. רק מחפש את הדיסק הקשיח ל-Windows על אותו אחד של צלילים, כי אני כבר שכחת היכן מאוחסן tehy're ![]() הם כולם צריכים להיות באותו מקום בכל זאת, אז אתה רק צריך לחפש פעם אחת.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הרשאות Wordpress? מנסה להתקין ערכת נושא | Sheepdisease | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 9 אוקטובר 2009 12:30 |
| Vista ו-Windows 7 (RC) ערכת נושא של XP | rider200 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 2nd יוני 2009 19:37 |
| ערכת נושא XP עבור Vista? | Haun | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 6 ינואר 2009 07:43 |
| נושאים של Vista על XP | SpecV | כללי תוכנות צ 'אט | 19 | 3rd פברואר 2008 11:33 |
| נושאים של ליל כל הקדושים | evilfantasy | דיון Off topic | 1 | 18 אוקטובר 2007 12:40 |
| שרשרת כלים | |
| |