![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hi guys Aš visada nustatyti mano langus temą Classic ir pasirinkti ne skamba, buvo visada. Aš taip pat koreguoti geriausius rezultatus, o ne geriausias išvaizda Dabar kiekvieną kartą iš naujo jį nutylėjimą Blue XP tema su garsais. jis naudojamas tai daryti kiekvieną kartą, o ir aš tiesiog padėkite jį žemyn langai yra mažesnė nei tobula. bet dabar kiekvieną kartą iš naujo. Yra daug temas šiame tinkle, bet niekada negali niekam padėti išspręsti problemą Can anyone help? I can't stand Windows garsai ![]() I'm using XP Home keliu ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs neseniai įdiegtas programas ar tvarkykles, kurios galėjo turėti įtakos registro?
|
| |||
| |||
| Ne, pačios programos kaip visada tai visada vyksta, tik dabar tai vyksta kiekvieną iš naujo |
|
| |||
| |||
| Hmm, aš vis dar manau, kad greičiausiai registro problema. Atsisiųsti ir įdiegti Piriform CCleaner Tuomet pasirinkite Registry skirtuką, tada spustelėkite Ieškoti klausimais. Tada juos pašalinti, mažai tikėtina, jis galės automatiškai ištaisyti, labiau tikėtina, mes turime dirbti, kas daro tai ir ištrinti / pridėti / keisti rankiniu būdu .. Bet tai geriausia, siekiant pašalinti šią informaciją. EDIT: Be to, turite Tema Paslaugos įdiegta?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| geras skambinti, bet jau bandė CCleaner 4d Kokia tema paslauga? |
|
| |||
| |||
| Pereiti į Start> Run> "msconfig" Spustelėkite skirtuką ir ieškoti, vadinama "temos (-ai)" (Ne tikrai, jei Theres s ar ne), jei jos ten, išjunkite jį. Kad reikia rūšiuoti.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I've done, kad dabar XP tema nepasirodo temos, kurios yra geros ačiū Prieš tai tiesiog bandė pašalinti XP "temas, tai tegul mane pašalinti 1 tema, bet ten buvo ten kataloge jis neleidžia man išbraukti, nors pašalinti, kad failas skirtas XP tema nepasirodo temos vis dar Reverted su XP paleisti. tikiuosi msconfig Fix You davė man bus dirbti toliau Aš po nugaros, jei ne. Ar yra koks nors būdas ištrinti XP tema ir ištrinti XP skamba taip, kad jie bus visam laikui ir i niekada pamatyti / išgirsti juos dar kartą prašau? Ačiū 4d, vertinu tai |
|
| |||
| |||
| Tai effectivley ką išbraukiant tema paslauga turėtų daryti, tačiau galite atsisiųsti vieną iš kelių programų, kad ištrinti dalykus kitaip neįmanoma pašalinti (net Recycle Bin santrumpa) Bet reikia nereikia, jei M $ paleisti kai atnaujinti, kad iškelia tema paslaugų atgal (manau. NET Framework SP gali tai padaryti, tačiau jis gana lengvai pašalinti failą iš naujo) ir manau, kad vis dar vyksta, net jei Galiojantys išbraukti juos vistiek.
|
| |||
| |||
| Thanks buddy Ką apie garsus, galiu žudyti tuos off? |
|
| |||
| |||
| Galima atsisiųsti Unlocker kad galėtumėte jas pašalinti. Tiesiog paiešką kietajame diske su Windows jam vieną iš garsų, nes Aš pamiršau, kur tehy're saugomos ![]() Jie visi turėtų būti toje pačioje vietoje, nors, kad turite tik į paiešką kartą.