![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi guys Es vienmēr nosaka manu windows theme uz classic un izvēlieties ne skaņas, kas vienmēr ir. Es arī pielāgot par labāko sniegumu, nevis labākais izskats Tagad katru reizi, kad es to restartējiet noklusējumus uz zilā xp tēma skaņas. tas izmantoja to darīt katru reizi, bet es vienkārši nodot to uz leju, lai logi ir mazāks nekā ideāls. bet tagad katru reizi, kad es restart. ir daudz pavedienu par šo tiešsaistē, bet nekad nevar kāds palīdzēt atrisināt jautājumu Can anyone help? i nevar stāvēt logiem skaņas ![]() es izmantoju XP Home pa ceļu pateicība |
|
| |||
| |||
| Tu esi nesen uzstādīta jebkura programma vai vadītājiem, kas varētu ietekmēt reģistrs?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| nē, ar to pašu programmu, kā vienmēr tas ir vienmēr noticis, tikai tagad tas notiek katru restart |
|
| |||
| |||
| Hmm, es joprojām domāju, ka tas ir iespējams reģistra jautājums. Lejupielādēt un instalēt Piriform CCleaner Pēc tam izvēlieties reģistru cilnes un noklikšķiniet uz Meklēt jautājumiem. Tad Fix viņiem, tas ir maz ticams, ka būs iespējams automātiski noteikt to, visticamāk mums būs jāstrādā, kādi ir to panākt un dzēst / pievienot / mainīt ar roku .. Bet tas ir labākais, lai novērstu šo pirmās. EDIT: Tāpat jums ir tēma Service instal?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| labas zvans, bet jau mēģināja CCleaner 4d what's theme pakalpojumu? |
|
| |||
| |||
| Doties uz Start> Run> "msconfig" Noklikšķiniet uz pakalpojumu tab, un meklēt vienu sauc par "Tēma (s)" (īsti drošs, vai theres s vai ne), ja tā ir tur, atspējot. Ka vajadzētu šķirot to.
|
| |||
| |||
| Esmu darījuši, tagad xp tēma neparādās ar tematiem, kas ir labs paldies pirms tam es mēģināju izdzēst xp tēmas, tas man dzēst 1 tēma, bet bija mape tur tas neļauj man izdzēst, kaut arī dzēst šo failu domāts xp tēma bija neparādās izveidota tēmas joprojām ir atjaunojusi uz XP restart. cerams msconfig noteikt jums deva man būs turpināt darbu, es pēc atpakaļ, ja ne. Vai ir kāds veids, kā neatgriezeniski dzēstu xp theme un neatgriezeniski dzēstu xp izklausās tā, ka tie būs aizgājuši uz visiem laikiem, un man nekad nav redzēt / dzirdēt to vēlreiz, lūdzu? paldies 4d, appreciate it |
|
| |||
| |||
| That's effectivley ko dzēst Theme pakalpojumu būtu jādara, tomēr jūs varat lejupielādēt vienu no vairākām programmām, izdzēst lietas, citādi nav iespējams izdzēst (pat Recycle Bin shortcut) Bet jums nav nepieciešams, ja M $ atbrīvot dažas izmaiņas, kas izvirza tēmas pakalpojums atpakaļ (es domāju. NET Framework SP var darīt, tomēr tas ir diezgan viegli izdzēst failu atkal), un es domāju, ka vēl joprojām notiek pat tad, ja spēkā svītrots tos anyway.
|
| |||
| |||
| paldies draugs Kas par skaņām, vai es varu nogalināt šo off? |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu lejupielādēt Unlocker kas ļauj izdzēst. Just meklēšana cieto disku ar logiem uz to vienu no skaņas, jo es esmu aizmirsis, kur tehy're uzglabā ![]() Tiem visiem jābūt vienā vietā gan, lai jūs tikai, lai meklētu vienu reizi.