![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi guys I zawsze ustawia moje okna do tematu i wybierz klasyczne dźwięki nie zawsze mają. i regulować także dla uzyskania najlepszej wydajności, a nie najlepszy wygląd Teraz za każdym razem, i ponownie ją uruchomić domyślnie niebieski xp tematu z dźwiękami. stosowanych do tego co jakiś czas i ja po prostu je do okien jest mniejsza niż doskonały. ale teraz jest za każdym razem, i restart. znajduje się wiele wątków, w tym on-line, ale nie każdy może pomóc rozwiązać problem może ktoś pomoże? I can't stand okna dźwięki ![]() Używam XP Home by the way dzięki |
|
| |||
| |||
| Czy niedawno zainstalowanych programów lub sterowników, które mogłyby mieć wpływ rejestru?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| no, te same programy, jak zawsze to zawsze się stało, właśnie teraz się dzieje, każdy restart |
|
| |||
| |||
| Hmm, nadal uważamy, że prawdopodobnie rejestru problemu. Pobierz i zainstaluj Piriform CCleaner Następnie wybierz kartę rejestru, a następnie kliknij przycisk Skanuj w poszukiwaniu problemów. Wtedy Fix nich, to prawdopodobnie nie będzie w stanie automatycznie naprawić, bardziej prawdopodobne, będziemy musieli pracować, co ten i usuń / dodaj / zmienić go ręcznie .. Ale najlepiej, aby wyeliminować tego pierwszego. EDIT: Również, czy masz zainstalowany Service tematu?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| dobre połączenie, ale już ccleaner 4d Co temat usług? |
|
| |||
| |||
| Idź do Start> Uruchom> "msconfig" Kliknij kartę Usługi, a spojrzenie na jedną o nazwie "Theme (s)" (not sure if theres S lub nie), jeśli jest tam, wyłącz je. To powinno je posortować.
|
| |||
| |||
| I've done, że teraz xp tematu nie jest wyświetlana w tematach, które są dobre dzięki przed i po prostu chciał usunąć xp tematów, to niech mnie usunąć 1 tematu, ale nie było tam folder to nie pozwól mi usunąć, mimo że usunięcie pliku oznacza xp tematu nie była wyświetlana w motywy wciąż wróciła do xp na restart. hopefully Msconfig ustalić daliście Mi będzie na bieżąco będę po pracy z powrotem, jeśli nie. Czy jest jakiś sposób, aby trwale usunąć xp tematu i trwale usunąć xp dźwięki tak, że będą one zawsze i nigdy nie trzeba zobaczyć / usłyszeć je ponownie proszę? dzięki 4d appreciate it |
|
| |||
| |||
| To, co skutecznie usuwając Theme usługi należy zrobić, jednak można pobrać jeden z kilku programów, które w inny sposób usunąć rzeczy niemożliwe do usunięcia (nawet Kosz skrót) Ale nie należy potrzeby, chyba że M $ prasowa niektórych aktualizacji stawia temat usług powrotem (myślę. NET SP w maju to zrobić, jednak jest to dość łatwo usunąć plik ponownie) i myślę, że nadal będzie się tak zdarzyć, nawet jeśli skreślony ich życie anyway.
|
| |||
| |||
| dzięki kolego co dźwięki, czy mogę zabić tych off? |
|
| |||
| |||
| Można pobrać Unlocker pozwalających, aby je usunąć. Wystarczy przeszukać dysk twardy z okien na to za jeden z dźwięków, bo już zapomnianych, gdzie przechowywane tehy're ![]() Powinny one być w tym samym miejscu, choć, tak więc tylko do wyszukiwania raz.
![]() |
|
| Zakładki |