![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
ahoj kluci
Vždycky jsem Moja okien na tému klasické a vyberte žiadne zvuky, ktoré vždy majú. i tiež upraviť pre najlepší výkon, ako najlepší vzhľad Teraz zakaždým aj restart je predvolená modré xp tému zvuky. ho použiť pre to urobiť raz za čas a som ju dole, aby okna bola nižšia ako perfektný. ale teraz je to zakaždým, aj restart. existuje spousta vlákien na tejto on-line, ale nikdy nikomu môže pomôcť vyriešiť problém môže niekto pomôcť? I can't stand okien zvuky ![]() Som pomocou XP Home na ceste vďaka |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Už ste nedávno nainštalovali akékoľvek programy alebo ovládače, ktoré by mohli mať vplyv na registri?
|
|
|||
|
|||
|
ne, rovnaké programy ako vždy
to vždy stalo, teraz sa to stane každému restart |
|
|
|||
|
|||
|
Hmm, já si myslím, že je stále pravdepodobnejšie, že problém registra.
Stiahnutie a inštalácia Piriform CCleaner Potom vyberte záložku Registry a kliknite na tlačidlo Scan pre záležitosti. Potom Fix je, je to nepravdepodobné, že bude schopný automaticky opraviť, s väčšou pravdepodobnosťou budeme musieť do práce, čo to robíš a odstraňovať / pridávať / meniť ručne .. Ale je to najlepšie na odstránenie tejto prvej. EDIT: Tiež máte nainštalovaný Service témy?
|
|||
|
|||
|
Dobrej nápad, ale už vyskúšali ccleaner 4d
to, čo je témou službu? |
|
|
|||
|
|||
|
Prejsť na
Štart> Spustiť> "msconfig" Kliknite na kartu Služby a pozrieť na jeden s názvom "Téma (s)" (Nevíte-li Theres jedna je, alebo nie), ak je to tam, zakážte. To by malo triediť.
|
|||
|
|||
|
som urobil to, že teraz xp téme sa nezobrazuje v témach, ktoré je vďaka dobrej
pred tým som sa snažil odstrániť xp motívy, nech mi ju odstrániť 1 tému, ale tam bola zložka tam nebude dajte mi odstrániť, a to i napriek tomu, že zmazanie súborov znamenalo xp tému nebolo objavil v témach stále Reverted pre xp na restart. dúfajme, že sa msconfig opravu nedali ste mi bude priebežne pracuje i zverejníme späť, ak nie je. Existuje nejaký spôsob, ako natrvalo odstrániť xp motiv a natrvalo odstrániť xp zvuky tak, že budú navždy preč a ja som nikdy vidieť / počuť znova, prosím? vďaka 4d, ocenia to |
|
|
|||
|
|||
|
To je to, čo účinne zmazanie téme služba by mala robiť, ale môžete si stiahnuť jeden z niekoľkých programov, ktoré vymazať veci inak nemožno odstrániť (aj Koše zástupca)
Ale nemali by ste sa musieť, ak M $ správa uvádza, že niektoré aktualizácie téme služba späť (myslím. NET framework SP sa môže tento však je to pomerne ľahko zmazať súbor opäť) a myslím si, že by ešte dôjsť, aj keď účinnosti ruší im tak.
|
|||
|
|||
|
vďaka kámo
čo zvukov, môže aj zabiť tie vypnúť? |
|
|
|||
|
|||
|
Tie by mohli stiahnuť Unlocker
to vám umožní zmazať. Stačí prehľadať pevný disk s oknami na ňom za jeden zo zvukov, pretože som zabudol, kde tehy're uložené ![]() Mali by byť všetky v rovnakom mieste, aj keď, tak musíte hľadať raz.