az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 09:07 4.
Üye Grubu

selam beyler

Her zaman klasik için pencere tema ayarlamak ve sesler seçerseniz, her zaman var. Ayrıca ayarlamak iyi performans yerine en iyi görünümü için

Şimdi her i sesleri ile mavi XP tema için varsayılan yeniden başlatın.

her bir süre ve sadece Windows için bastırmak Bunun için kullanılan mükemmel az olmak. ama şimdi her zaman yeniden bir.

Orada çok ipliği bu çevrimiçi üzerinde ama herkes sorunu çözmeye yardımcı olabilir asla

herkes yardımcı olabilir? i pencere can't stand sesleri

Ben bu arada XP Home kullanıyorum

teşekkürler
Old May 2009, 09:14 4.
Bağış Grubu

Yakın bir zamanda herhangi bir program ya da sürücü ve kayıt etkilenen olabilir yüklü mü?

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old May 2009, 09:16 4.
Üye Grubu

gibi, aynı programları her zaman

Bu her zaman, sadece şimdi her yeniden tek olur oldu
Old May 2009, 09:21 4.
Bağış Grubu

Hmm, yine de bu büyük olasılıkla bir kayıt defteri sorunu düşünüyorum.

Indirin ve kurun Piriform CCleaner

Daha sonra, Kayıt Defteri sekmesini seçin ve Sorunlar için tıklayın tarayın.

Sonra bunları düzeltin, buna otomatik olarak düzeltmek için mümkün olacak gibi's, daha bu ne yaptığını ve silmek çalışmak gerekecektir / eklemek / manuel .. değiştirmek olasılığı

Ama bu ilk ortadan kaldırmak için en iyisi.

EDIT:
Ayrıca, bu Tema Servisi yüklü mü?
Old May 2009, 09:39 4.
Üye Grubu

iyi arama ama zaten 4d ccleaner denedim

ne tema hizmet nedir?
Old May 2009, 10:07 4.
Bağış Grubu

Git
Başlat> Çalıştır> "MSCONFIG"

Hizmetler sekmesini ve bir çağrıda arayın "Tema (lar)" (Emin bir veya değil Theres) eğer varsa, bunu devre dışı bırakın.

İşte bu tür gerekir.
Old May 2009, 10:28 4.
Üye Grubu

O, şimdi XP teması temaları olan iyi thanks görünüyor değil yaptık

önce Sadece XP temaları silmek için çalıştım, bana ancak 1 tema silmek oraya yaz silmek izin vermez bir klasör var olsa bile, o dosya silme de XP teması temalarda hala değiştirdi görünüyor olmadığını ifade izin yeniden XP için.

umarım MSCONFIG bana geri değilse sonrası istiyorum çalışmaya devam edecektir verdi düzeltmek.

Orada sürekli ve kalıcı olarak XP tema silmek için silmek XP herhangi bir yoldur ki sonsuza ve i görmek için asla / onları tekrar lütfen duymak gitmiş olacak sesler?

teşekkür 4d, takdir
Old May 2009, 10:33 4.
Bağış Grubu

Bu effectivley ne yapmanız gerektiğini Tema servis silme's, bununla birlikte başka (hatta Geri Dönüşüm Kutusu kısayolunu) silmek mümkün çeşitli programlar şeyi silebilir indirebilirsiniz

Ama sizin için, geri tema hizmet koyuyor bazı güncelleme açıklaması sürece M $ gerektirmemeli (sanırım. NET Framework SP Bu yapabilirsiniz, ancak oldukça tekrar dosyayı silmek kolaydır) ve ben hala olacağını düşünmek bile güç bir şekilde silindi.
Old May 2009, 10:39 4.
Üye Grubu

teşekkürler dostum

ne sesler hakkında, bu öldürmek mi?
Old May 2009, 12:18 4.
Bağış Grubu

Indirmek olabilir Unlocker

Bunları silmek için izin vermek.

Çünkü nerede tehy're saklanan unuttuysanız Sadece bir ses için, Windows ile sabit sürücü arama

Hepsi aynı yerde olmalıdır ki, böylece sadece bir kez arama gerekir.

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından