![]() |
|
|
|||
|
|||
|
selam beyler
Her zaman klasik için pencere tema ayarlamak ve sesler seçerseniz, her zaman var. Ayrıca ayarlamak iyi performans yerine en iyi görünümü için Şimdi her i sesleri ile mavi XP tema için varsayılan yeniden başlatın. her bir süre ve sadece Windows için bastırmak Bunun için kullanılan mükemmel az olmak. ama şimdi her zaman yeniden bir. Orada çok ipliği bu çevrimiçi üzerinde ama herkes sorunu çözmeye yardımcı olabilir asla herkes yardımcı olabilir? i pencere can't stand sesleri ![]() Ben bu arada XP Home kullanıyorum teşekkürler |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yakın bir zamanda herhangi bir program ya da sürücü ve kayıt etkilenen olabilir yüklü mü?
|
|
|||
|
|||
|
gibi, aynı programları her zaman
Bu her zaman, sadece şimdi her yeniden tek olur oldu |
|
|
|||
|
|||
|
Hmm, yine de bu büyük olasılıkla bir kayıt defteri sorunu düşünüyorum.
Indirin ve kurun Piriform CCleaner Daha sonra, Kayıt Defteri sekmesini seçin ve Sorunlar için tıklayın tarayın. Sonra bunları düzeltin, buna otomatik olarak düzeltmek için mümkün olacak gibi's, daha bu ne yaptığını ve silmek çalışmak gerekecektir / eklemek / manuel .. değiştirmek olasılığı Ama bu ilk ortadan kaldırmak için en iyisi. EDIT: Ayrıca, bu Tema Servisi yüklü mü?
|
|||
|
|||
|
iyi arama ama zaten 4d ccleaner denedim
ne tema hizmet nedir? |
|
|
|||
|
|||
|
Git
Başlat> Çalıştır> "MSCONFIG" Hizmetler sekmesini ve bir çağrıda arayın "Tema (lar)" (Emin bir veya değil Theres) eğer varsa, bunu devre dışı bırakın. İşte bu tür gerekir.
|
|||
|
|||
|
O, şimdi XP teması temaları olan iyi thanks görünüyor değil yaptık
önce Sadece XP temaları silmek için çalıştım, bana ancak 1 tema silmek oraya yaz silmek izin vermez bir klasör var olsa bile, o dosya silme de XP teması temalarda hala değiştirdi görünüyor olmadığını ifade izin yeniden XP için. umarım MSCONFIG bana geri değilse sonrası istiyorum çalışmaya devam edecektir verdi düzeltmek. Orada sürekli ve kalıcı olarak XP tema silmek için silmek XP herhangi bir yoldur ki sonsuza ve i görmek için asla / onları tekrar lütfen duymak gitmiş olacak sesler? teşekkür 4d, takdir |
|
|
|||
|
|||
|
Bu effectivley ne yapmanız gerektiğini Tema servis silme's, bununla birlikte başka (hatta Geri Dönüşüm Kutusu kısayolunu) silmek mümkün çeşitli programlar şeyi silebilir indirebilirsiniz
Ama sizin için, geri tema hizmet koyuyor bazı güncelleme açıklaması sürece M $ gerektirmemeli (sanırım. NET Framework SP Bu yapabilirsiniz, ancak oldukça tekrar dosyayı silmek kolaydır) ve ben hala olacağını düşünmek bile güç bir şekilde silindi.
|
|||
|
|||
|
teşekkürler dostum
ne sesler hakkında, bu öldürmek mi? |
|
|
|||
|
|||
|
Indirmek olabilir Unlocker
Bunları silmek için izin vermek. Çünkü nerede tehy're saklanan unuttuysanız Sadece bir ses için, Windows ile sabit sürücü arama ![]() Hepsi aynı yerde olmalıdır ki, böylece sadece bir kez arama gerekir.