менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

XP Theme і Звуки Повертаючись до звичайного

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 2009 Травень, 09:07
Член групи

Привіт хлопці

Я завжди установити мої вікна тим, щоб вибрати класичні і без звуків, завжди є. Я також налаштувати для кращої продуктивності, а не найкращим чином

Тепер кожен раз, коли я перезапустити його за замовчуванням Blue Theme XP зі звуками.

Раніше робити це кожен раз в той час, і я просто поклав її до Windows становить менш досконалою. але тепер це кожен раз, коли я перезавантаження.

Є багато на цю тему в Інтернеті, але не можуть допомогти вирішити будь-яке питання

Чи можна допомогти? Я не можу стояти Windows звуками

Я використовую XP Home до речі

спасибо
Old 4 2009 Травень, 09:14
Донор групи

Ви нещодавно встановлені які-небудь програм або драйверів, які могли б вплинути на реєстр?
Old 4 2009 Травень, 09:16
Член групи

ні, ті ж програми, як завжди

це завжди було, просто зараз це відбувається кожну перезавантаження
Old 4 2009 Травень, 09:21
Донор групи

Хм, я все ж таки думаю, що це швидше за все реєстру питання.

Скачайте і встановіть Piriform CCleaner

Потім виберіть вкладку реєстру, та натисніть кнопку Сканувати питань.

Тоді виправити їх, навряд чи він буде здатний автоматично виправити це, швидше за все ми повинні розібратися, що робить це і видалення / додавання / зміни вручну ..

Але краще, щоб усунути це в першу чергу.

EDIT:
Крім того, чи є у Вас тема служби встановлений?
Old 4 2009 Травень, 09:39
Член групи

гарного розмови, але вже намагався CCleaner 4D

Що тема послугу?
Old 4 травня 2009, 10:07
Донор групи

Перейти на
Пуск> Виконати> "MSCONFIG"

Перейдіть на вкладку послугами, і шукати, кого називають "Тема (и)" (Не впевнений, Theres S чи ні), якщо вона існує, вимкніть його.

Це має розбиратися.
Old 4 травня 2009, 10:28
Член групи

Я зробив, що зараз тема XP не з'являється в темах які завдяки гарній

До цього я просто намагався видалити XP з тим, то дозвольте мені видалити 1 темі, але там була папка там він не дав мені видалити, хоча видалення файлів, що означало XP тема не з'являється в темами, які він ще повернувся для XP при перезавантаженні.

ми сподіваємося виправити MSConfig ви дали мені буде продовжувати працювати я буду після повернутися, якщо немає.

Чи є спосіб, щоб видалити XP з тим і остаточно видалити XP звучить так, що вони пішли назавжди, і я ніколи не побачити / почути їх знову, будь ласка?

Завдяки 4D, оцінити її
Old 4 травня 2009, 10:33
Донор групи

Ось що effectivley виключити послугу тим слід робити, однак ви можете завантажити одну з декількох програм, які видалити речі неможливі для видалення (навіть у контекстному Recycle Bin)

Але вам не потрібно, якщо M $ звільнення деяких оновлень, яка ставить тему службу назад (я думаю. NET Framework СП може зробити це, він, однак, достатньо просто видалити файл знову), і я думаю, що це ще може трапитися, навіть якщо ви силою видалили їх у будь-якому випадку.
Old 4 травня 2009, 10:39
Член групи

Завдяки Buddy

А як щодо звуків, я можу вбити тих Off?
Old 4 травня 2009, 12:18
Донор групи

Ви можете завантажити Unlocker

, Щоб видалити їх.

Просто знайдіть жорсткий диск з Windows на нього по одній зі звуків, тому що я забув, де зберігаються tehy're

Всі вони повинні знаходитися в тому ж місці, хоча, тому вам треба шукати відразу.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.