![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Ами аз се чудех, ако можете да ъпгрейд на вашия компютър от XP към Windows Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това зависи от вашите очила система ..... ако е стар компютър, на борда с графики, Dont притеснява, тъй като тя ще продължи бавно и ти имам навик забележите някакви ползи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Публикувай спецификацията на вашата машина. :)
| |||
| |||
| Ако отидете в Google и търсене Съветникът за надстройване до Windows ще ви кажа, ако си готов да се ъпгрейд също така, ако те ще бъдат всички проблеми, които може да видите |
|
| |||
| |||
| Всъщност, на борда на графика не са много на проблема. Имам Toshiba Satellite A215-S7428 работи Windows Vista Home Premium на ATI Radeon X1200 мобилни графични продукти (On-Board), и компютъра ми върви толкова добре, колкото всеки друг един там, освен за игри, игри разполага със изостава, но това също е Тъй като това е една тетрадка и не е толкова висока мощност като десктоп може да бъде. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изглед Добре дошъл Център - Vista Влезте замръзва | джунглата-bhoy | Windows операционни системи | 7 | 21 Юни 2009 13:47 |
| Какво е най-добрият начин да ходят Инсталиране 64bit Vista Над Моята 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 3 | 25 май 2009 г. 08:58 |
| Dual Начално зареждане Kubuntu и Vista с инсталирана Vista 1вия | Черна магия | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 Март 2009 15:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |