![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους. Καλά Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας από ένα XP σε Windows Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από specs σύστημα σας ..... αν είναι ένα παλιό υπολογιστή, με την γραφικά του σκάφους, dont κόπο, δεδομένου ότι θα τρέξει αργή και συνηθισμένοι παρατηρήσετε κάποια οφέλη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετά το spec του υπολογιστή σας. :)
| |||
| |||
| αν πάτε στο Google και το Windows αναζήτηση Upgrade Advisor που θα σας πει αν έτοιμα του να αναβαθμίσει και αν θα είναι τυχόν προβλήματα που μπορεί να δείτε |
|
| |||
| |||
| Στην πραγματικότητα, το ενσωματωμένο γραφικά δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Έχω ένα Toshiba Satellite A215-S7428 εκτελεί τα Windows Vista Home Premium σε ATI Radeon X1200 Mobile γραφικών (On-Board) και ο υπολογιστής μου τρέχει εξίσου καλά όπως και κάθε άλλος εκεί έξω, εκτός από gaming, gaming έχει είναι ότι υστερεί, αλλά είναι επίσης επειδή είναι ένα σημειωματάριο και δεν είναι τόσο μεγάλης ισχύος ως επιφάνεια εργασίας θα μπορούσε να είναι. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Vista Καλωσήρθατε κέντρο - Vista Συνδεθείτε παγώνει | ζούγκλα-bhoy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 21 Ιουν 2009 13:47 |
| Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το Εγκατάσταση Vista 64bit Vista 32bit Πάνω μου; | Theresonly1 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 25η Μαΐου 2009 08:58 |
| Διπλή Εκκίνηση kubuntu και Vista με Vista Installed 1η | Black Magic | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 27 Μαρ 2009 15:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |