![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Kvalitetno Sam bio izvjedljiv ukoliko mogao nadograditi računalo s XP na Windows vidik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To ovisi o vašem sustavu naočale ..... ako je to starog računala, s on board grafika, dont gnjaviti, jer će pokrenuti spor i te navika primijetite bilo kakve pogodnosti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Post spec. vašeg stroja. :)
| |||
| |||
| Ukoliko otiđite na google i traži Windows Upgrade Advisor to će vam reći ako je spremna za nadogradnju i ako oni neće biti nikakvih problema možete vidjeti |
|
| |||
| |||
| Zapravo, on-board grafička nisu mnogo problema. Imam Toshiba Satellite A215-S7428 izvodi Windows Vista Home Premium na ATI Radeon X1200 mobilne grafike (On-Board) i moje računalo radi jednako dobro kao bilo koja druga strana ima, osim za igre, igre ima zaostaje, ali to je isto tako jer je prijenosno računalo i nije tako visok-snaga kao radna površina može biti. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vista Welcome centar - Vista Prijavite se Freezes | džungla-bhoy | Windows Operating Systems | 7 | 21. lipnja 2009 13:47 |
| Koji je najbolji način da se o instaliranju 64bit Vidik Over My 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 3 | 25. svibanj 2009 08:58 |
| Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. | Black Magic | Linux OS i alternativna | 1 | 27. ožujak 2009 15:14 |
| Thread Tools | |
| |