![]() |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek. Nos arra gondoltam, ha meg tudná frissíteni a számítógépet a Windows XP-hoz kilátás. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attól függ, hogy a rendszer szemüveg ..... ha ez egy öreg PC, a fedélzeten grafika, dont kellemetlenség, mert lassan fog futni és ön szokás bármilyen előnyöket.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Post a specifikációt a számítógépet. :)
| |||
| |||
| Ha megy a Google és a keresési Windows Upgrade Advisor azt fogja mondani, ha kész a frissítés is, ha lesznek minden problémát láthat |
|
| |||
| |||
| Valójában, a fedélzeti grafikája nem igazán lehet probléma. Van egy Toshiba Satellite A215-S7428 Windows Vista Home Premium ATI Radeon X1200 mobil grafikus (On-Board) és az én számítógép működése éppen olyan jó, mint a másik odakinn, kivéve a játék, a játék ez elmarad, de ez is mivel ez egy laptop, és nem a nagyteljesítményű, mint egy asztali lehet. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Üdvözöljük Központ - Vista bejelentkezés fagyása | dzsungel-bhoy | A Windows operációs rendszerek | 7 | 21. június 2009 13:47 |
| Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. május 2009 08:58 |
| Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. március 2009 15:14 |
| Téma eszközök | |
| |