![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם. ובכן רציתי לדעת אם אתה יכול לשדרג את המחשב מ XP ל-Windows Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה תלוי מפרט המערכת שלך ..... אם זה מחשב ישן, עם גרפיקה על הלוח, dont טרחה, כפי שהוא יפעל איטי לך וונט לב כל היתרונות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פוסט המפרט של המחשב שלך. :)
| |||
| |||
| אם אתה הולך ל-Google ו-Windows חיפוש-Upgrade Advisor הוא יגיד לך אם שלו כדי להיות מוכן לשדרג גם אם הם יהיו שום בעיות שאתה עשוי לראות |
|
| |||
| |||
| למעשה, הגרפיקה ב-Board לא בעיה גדולה. יש לי Toshiba Satellite A215-S7428 פועל Windows Vista Home Premium על ATI Radeon x1200 Graphics נייד (On-Board) ואת המחשב שלי פועל רק טוב כמו כל אחד אחר שם בחוץ, מלבד המשחקים, המשחקים זה פערים אבל זה גם כי היא מחברת היא לא כמו עוצמה כמו שולחן עבודה יכול להיות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ברוכים הבאים Vista המרכז - Vista התחבר הקפאות | ג 'ונגל-bhoy | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 21st יוני 2009 13:47 |
| מהי הדרך הטובה ביותר ללכת על התקנת Vista דרך אזור 64bit Vista 32bit? | Theresonly1 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -25 במאי 2009 08:58 |
| Dual באתחול Kubuntu and Vista עם Vista מותקן 1 | הקסם השחור | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | -27 מרץ 2009 15:14 |
| שרשרת כלים | |
| |