![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone. Well I was wondering, jei galėtumėte atnaujinti kompiuterį nuo XP į Windows Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai priklauso nuo jūsų sistemos specifikacija ..... jei tai seno kompiuterio, su laive grafika, dont bother, kaip ji veiks lėtai ir jūs įpratęs pranešimas jokios naudos.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rašyti jūsų mašina spec. :)
| |||
| |||
| Jeigu jūs einate į Google ir paieškos Windows Upgrade Advisor, ten jums pasakys, jei jos bus pasirengusios atnaujinti, taip pat jei bus kokių nors problemų galite pamatyti |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant, laive grafika nėra didelė problema. Turiu Toshiba Satellite A215-S7428, kuriame veikia Windows Vista Home Premium "apie" ATI Radeon X1200 Mobile Grafika (geležinkelių riedmenų), ir mano kompiuteryje veikia lygiai taip pat gerai kaip bet kuris kitas ten, išskyrus žaidimus, žaidimų turi savo VVG, tačiau tai taip pat nes tai yra Notepad, o ne kaip galingi kaip darbalaukio gali būti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista Sveiki centras - Vista Prisijungti pakimba | Jungle-bhoy | Windows "operacinės sistemos | 7 | Birželis 21, 2009 13:47 |
| Kas geriausia vaikščioti diegimas 64bit Vista Mano 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 25, 2009 08:58 |
| Dvigubas atsisiuntimas Kubuntu ir Vista Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternative OS | 1 | Kovas 27, 2009 15:14 |
| Temos įrankiai | |
| |