menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

XP & Vista, Sdílená C: Drive

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 23:58
Člen Skupina

Default XP & Vista, Sdílená C: Drive

Ahoj všem,

To velmi dobře by mohla být velmi jednoduchá otázka ..

Mám XP na mém systému v okamžiku, a chci nainstalovat Vista Ultimate na samostatném oddílu.

Nyní je nějaký způsob, kterým mohu sdílet C: disk mezi nimi, protože nemám vymyšlené instalaci všechny mé programy v XP a Vista.

díky.
Old 16. června 2009, 01:53
Dárce Skupina

Můžete nainstalovat Vista na samostatný oddíl, ale každý OS bude zcela samostatně obsažených a bude pracovat zcela nezávisle na ostatních ......... tak budete muset nainstalovat ovladače a software na jednotlivých OS.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 16. června 2009, 02:33
Člen Skupina

Mohl jsem být lépe modernizaci stávající instalace XP na Vista a pak instalovat XP na 40 GB (nebo tam někde) partition jen pro programy, které už nebudou na Vista?
Old 16. června 2009, 03:08
Dárce Skupina

Možná, ale s patřičným Windows 7 na propuštění v říjnu, možná lépe čekat.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze tisknout na sdílenou tiskárnu XP Vista gavind Sítě, Modemy & VoIP 1 31. října 2008 03:55
Microsoft Access na sdíleném disku bigyin Office & Aplikace 2 11. srpna 2008 13:36
Jak mohu nastavit sdílené složky mezi mé ploše s XP, a můj notebook s Vista? andrewanimation Operační systémy Windows 1 5. června 2008 23:01
Vynakládáme sdílené video paměti? GDawgtuk Notebooky, Mobily a PDA 2 3. duben 2008 16:55
Sdílené připojení IDE na mateřském plavidle Pyro Procesory, základní desky & RAM 1 16. leden 2008 21:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.