![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, To velmi dobře by mohla být velmi jednoduchá otázka .. Mám XP na mém systému v okamžiku, a chci nainstalovat Vista Ultimate na samostatném oddílu. Nyní je nějaký způsob, kterým mohu sdílet C: disk mezi nimi, protože nemám vymyšlené instalaci všechny mé programy v XP a Vista. díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete nainstalovat Vista na samostatný oddíl, ale každý OS bude zcela samostatně obsažených a bude pracovat zcela nezávisle na ostatních ......... tak budete muset nainstalovat ovladače a software na jednotlivých OS.
| |||
| |||
| Mohl jsem být lépe modernizaci stávající instalace XP na Vista a pak instalovat XP na 40 GB (nebo tam někde) partition jen pro programy, které už nebudou na Vista? |
|
| |||
| |||
| Možná, ale s patřičným Windows 7 na propuštění v říjnu, možná lépe čekat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze tisknout na sdílenou tiskárnu XP Vista | gavind | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 31. října 2008 03:55 |
| Microsoft Access na sdíleném disku | bigyin | Office & Aplikace | 2 | 11. srpna 2008 13:36 |
| Jak mohu nastavit sdílené složky mezi mé ploše s XP, a můj notebook s Vista? | andrewanimation | Operační systémy Windows | 1 | 5. června 2008 23:01 |
| Vynakládáme sdílené video paměti? | GDawgtuk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 3. duben 2008 16:55 |
| Sdílené připojení IDE na mateřském plavidle | Pyro | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 16. leden 2008 21:53 |
| Thread Nástroje | |
| |