![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ovo je vrlo dobro može biti vrlo jednostavno pitanje .. Imam XP na moj sistem u trenutku, i želim instalirati Vista Ultimate na zasebnoj particiji. Sad, je li bilo koji način na koji mogu podijeliti na C: voziti između njih, jer ja ne zavoljeti instalirate sve moje programe u XP i Vidik. hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista možete instalirati na zasebnu particiju, ali svaki OS će biti potpuno sadržane samouprave, te će raditi potpuno neovisno od druge ......... tako da ćete morati instalirati upravljačke programe i softver na svaki OS.
| |||
| |||
| Želiš li biti bolje nadogradnju moje trenutne XP instalirati na Vista, onda instaliraju XP na 40gb (ili otprilike) particiju samo za programe koji se neće prikazivati na Vidik? |
|
| |||
| |||
| Možda, ali s obzirom Windows 7 za puštanje u listopadu, možda će biti bolje na čekanju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne možete ispisati na pisaču XP dijeli od Vidik | gavind | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 31. listopad 2008 03:55 |
| Microsoft Access na zajedničku pogon | bigyin | Office & Applications | 2 | 11. kolovoz 2008 13:36 |
| Kako mogu postaviti dijeljenu mapu između moje desktop s XP i moj laptop s Vista? | andrewanimation | Windows Operating Systems | 1 | 5. lipnja 2008 23:01 |
| Dodjeljujemo Video Memory shared? | GDawgtuk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 3. travanj 2008 16:55 |
| Zajednička IDE konekcije na majku pansion | Piro | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 16 siječanj 2008 21:53 |
| Thread Tools | |
| |