kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

XP és Vista, Közös C: meghajtó

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 23:58
Csoport tagja

Default XP és Vista, Közös C: meghajtó

Hi all,

Ez nagyon jó lenne egy nagyon egyszerű kérdés ..

Nekem van az én XP rendszert a pillanatra, és szeretnék telepíteni Vista Ultimate egy külön partíciót.

Nos, van-e mód, ahogyan én is megoszthatja a C: meghajtó között, mint én nem hiszem telepítése minden program XP és Vista.

köszönöm.
Old Június 16 2009, 01:53
Donor Group

Telepítheti Vista egy külön partícióra, de minden operációs rendszer teljesen önálló és teljesen függetlenül fog működni a többi ......... így lesz telepíteni a járművezetők és a szoftver minden OS.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 16 2009, 02:33
Csoport tagja

Lennék, jobb korszerűsítés jelenlegi XP telepítése Vista, XP telepítése, majd a 40GB (vagy arrafelé) partition csak a programok, amelyek nem futnak Vista alatt?
Old Június 16 2009, 03:08
Donor Group

Lehet, de a Windows 7 esedékes release októberben, lehet, hogy jobb várni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem lehet nyomtatni XP megosztott nyomtatót Vista gavind Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 31. október 2008 03:55
A Microsoft Access a megosztott meghajtón bigyin Office & Applications 2 11. augusztus 2008 13:36
Hogyan lehet létrehozni egy megosztott mappa között, az én Desktop XP, és a laptop a Vista? andrewanimation A Windows operációs rendszerek 1 5. jún 2008 23:01
Ráfordítása osztott videó memória? GDawgtuk Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 3. április 2008 16:55
Közös IDE kapcsolatok rá anya fórumon Pyro Processzorok, alaplapok és RAM 1 16. január 2008 21:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.