![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Ez nagyon jó lenne egy nagyon egyszerű kérdés .. Nekem van az én XP rendszert a pillanatra, és szeretnék telepíteni Vista Ultimate egy külön partíciót. Nos, van-e mód, ahogyan én is megoszthatja a C: meghajtó között, mint én nem hiszem telepítése minden program XP és Vista. köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Telepítheti Vista egy külön partícióra, de minden operációs rendszer teljesen önálló és teljesen függetlenül fog működni a többi ......... így lesz telepíteni a járművezetők és a szoftver minden OS.
| |||
| |||
| Lennék, jobb korszerűsítés jelenlegi XP telepítése Vista, XP telepítése, majd a 40GB (vagy arrafelé) partition csak a programok, amelyek nem futnak Vista alatt? |
|
| |||
| |||
| Lehet, de a Windows 7 esedékes release októberben, lehet, hogy jobb várni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem lehet nyomtatni XP megosztott nyomtatót Vista | gavind | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 31. október 2008 03:55 |
| A Microsoft Access a megosztott meghajtón | bigyin | Office & Applications | 2 | 11. augusztus 2008 13:36 |
| Hogyan lehet létrehozni egy megosztott mappa között, az én Desktop XP, és a laptop a Vista? | andrewanimation | A Windows operációs rendszerek | 1 | 5. jún 2008 23:01 |
| Ráfordítása osztott videó memória? | GDawgtuk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 3. április 2008 16:55 |
| Közös IDE kapcsolatok rá anya fórumon | Pyro | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 16. január 2008 21:53 |
| Téma eszközök | |
| |