менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

XP & Vista, загальна диск С:

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 23:58
Член групи

Default XP & Vista, загальна диск С:

Привіт всім,

Це дуже добре може бути дуже просте питання ..

У мене XP на моєму комп'ютері в даний момент, і я хочу встановити Vista Ultimate на окремий розділ.

Тепер, чи є які я можу поділитися диск С: між ними, як мені не до душі мої установки всіх програм в XP і Vista.

спасибо.
Old 16 червня 2009, 01:53
Донор групи

Ви можете встановити Vista на окремий розділ, але кожна ОС буде повністю самодостатніми і буде працювати абсолютно незалежно від інших ......... так що вам доведеться встановити драйвери і програмне забезпечення на всіх ОС.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 16 червня 2009, 02:33
Член групи

Чи мені краще мого нинішнього Оновлення XP встановіть для Vista, XP, потім встановити на 40GB (або близько того) розділ тільки для програм, які не будуть працювати на Vista?
Old 16 червня 2009, 03:08
Донор групи

Може бути, але з Windows 7 вийти на екрани в жовтні, можна буде краще чекати.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не можуть друкувати на загальному принтері XP з Vista gavind Мережа, Модеми & VoIP 1 31 жовтня 2008 03:55
Microsoft Access на загальний диск bigyin Office Suites & Застосування 2 11 серпня 2008 13:36
Як я можу створити спільну папку від мого робочого столу з XP і мій ноутбук з Vista? andrewanimation Операційні системи Windows 1 5 червня 2008 23:01
Присвятивши Shared Video Memory? GDawgtuk Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 3 квітня 2008 16:55
Загальні зв'язків IDE на материнській платі Піро Процесори, материнські плати RAM & 1 16 січня 2008 21:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.