по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

XP + Vista. Speed си обувка!

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми декември 2008, 10:22
Член Група

Default XP + Vista. Speed си обувка!

В този ден и възраст ние обикновено имат множество ядра в процесора, или по-малко повече от един логически процесор. При стартиране XP и Vista не използват всички ядра за зареждане, нито да те използват всички RAM имате инсталирана, за да ви позволява да го кажа!

Отвори MSConfig и натиснете Обувка раздел. Кликнете върху "Разширени опции ..." вариант и да направи някои промени. Макс процесори възможност следва да бъде в размер на сърцевини сте и Макс памет на Макс имате инсталиран във вашата машина. Забележка относно XP тези опции се появяват като Maxproc и Maxmem (Мисля), така че тези, определени за най-много и пусна OS го използвате всички до обувка!

Аз очаквам някой да ми пръсване балон сега и кажете ми, че партидата вече знаят или това е лошо, защото * въведете произволна проблем тук *, но това е удобен върха Мислех Бих акции = D
Old 27-ми декември 2008, 14:59
Номер на групата

също така да изтриете системата шрифтове ускорява зареждащата време (не всички шрифтове отпуск най-малко 5)

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 27-ми декември 2008, 15:36
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от pete21 View Post
също така да изтриете системата шрифтове ускорява зареждащата време (не всички шрифтове отпуск най-малко 5)
Това е добър съвет, той също може да се прилагат за програми, като например PS и Gimp за ускоряване на проекта се.
Old 27-ми декември 2008, 16:37
Член Група

Нали, позволява поименно в съвета за ускоряване на багажника!

Използване на "заспиване" е голяма възможност за започване на по-бързо, отнема повече време за изключване, но която не използвате компютъра тогава, така че не прави разлика! Мога намали наполовина обувка пъти! (Задръжте Shift върху XP изключване меню, се появява през Режим)

Отстраняване на стартиране позиции, които са безполезни (Quicktime никого?) Може да намали името и начално пъти. Гледай на сайтове, за да видим какво можеш да убиеш без никакви лоши последици!
Old 27-ми декември 2008, 20:14
Номер на групата

http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/
Old 28-ми Декември, 2008, 02:48
Член Група

Haha, той беше заспал! Има добра няколко пункта.

Наскоро четат пост на този форум, който каза много за хората, които притежават Vista Enterprise и Ultimate, те могат да сменят своя диск към "Динамично Hard Drive" Използване на различни файлове, като прегради за увеличаване обувка време значително. Да прочетете темата, наречени на Pro / Con години на динамичен Hard Drive! (Общи Хардуер мисля!)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc