menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

XP + Vista. Urychlit vaše zavádecí!

Reply

Thread Nástroje
Old 27.prosince 2008, 10:22
Člen Skupina

Default XP + Vista. Urychlit vaše zavádecí!

V dnešní době jsme obvykle mají více jader v našem procesory, nebo alespoň více než jeden logický procesor. Při zavádění systému XP a Vista nepoužívají všechny jádra na boot, nejsou však ani použít všechny RAM jste nainstalovali, takže umožňuje řekněte to!

MSConfig Otevřít a klepněte na kartu Spuštění. Klikněte na tlačítko "Upřesnit nastavení ..." volbu a udělat pár změn. Max procesory volba by měla být ve výši jádra máte a Max Paměť na max je nainstalován ve vašem počítači. Poznámka na XP těchto možností se objeví jako Maxproc a MAXMEM (myslím), takže tyto set na max a nechte OS využít všech pro start!

Já jsem čekal na někoho, aby moje bublina praskne hned a řekni mi, že jste již hodně znát, nebo je to špatné, protože * vložit náhodný problém *, ale je to užitečný tip Myslela jsem, že podíl = D
Old 27.prosince 2008, 14:59
Dárce Skupina

Také mazání systém FONTS urychluje bootup času (ne všechny font opustit alespoň 5)

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 27.prosince 2008, 15:36
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal pete21 View Post
Také mazání systém FONTS urychluje bootup času (ne všechny font opustit alespoň 5)
To je dobrý tip, může také být použita na programy jako PS a Gimp na rychlost spuštění.
Old 27.prosince 2008, 16:37
Člen Skupina

Právo, umožňuje zavedení ve tipů pro urychlení boot!

Použití "Hibernate" je skvělá vlastnost pro zakládání rychleji, trvá delší dobu vypnout, ale nejste s využitím počítače, pak je v tom rozdíl! Může snížit boot krát! (Držte Shift na XP vypínání menu, objeví se v pohotovostním stavu)

Odstranění startu položek, které jsou k ničemu (Quicktime někdo?) Může snížit přihlášení a boot krát. Podívejte se na stránky, aby viděli, co vás může zabít bez jakéhokoli špatné účinky!
Old 27.prosince 2008, 20:14
Dárce Skupina

http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/
Old 28.prosince 2008, 02:48
Člen Skupina

Haha, byl spí! Existuje několik dobrých míst.

Nedávno jsem přečíst příspěvek na tomto fóru, které velmi řekl pro lidi, kteří vlastní Vista Enterprise a Ultimate, mohou změnit jejich disku na "Dynamic Pevný disk" Používáme různé soubory, oddíly pro zvýšení boot době výrazně. Myslíte si přečíst vlákno s názvem Pro jeho / Con letech dynamický Pevný disk! (General Hardware myslím!)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Urychlíte start systému Vista On! KanoakaVirus Operační systémy Windows 8 31. května 2008 17:57
Vista vs XP Speed Speed ketanco Operační systémy Windows 3 27. ledna 2008 23:06
Urychlíte Vista stronky4p Operační systémy Windows 2 24. Prosinec 2007 17:00
Vista boot téma NorthernLights Operační systémy Windows 1 6. Prosinec 2007 01:09
Vista neplní boot (opět) Spencer2004 Operační systémy Windows 9 5. prosince 2007 01:02
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.