![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V dnešní době jsme obvykle mají více jader v našem procesory, nebo alespoň více než jeden logický procesor. Při zavádění systému XP a Vista nepoužívají všechny jádra na boot, nejsou však ani použít všechny RAM jste nainstalovali, takže umožňuje řekněte to! MSConfig Otevřít a klepněte na kartu Spuštění. Klikněte na tlačítko "Upřesnit nastavení ..." volbu a udělat pár změn. Max procesory volba by měla být ve výši jádra máte a Max Paměť na max je nainstalován ve vašem počítači. Poznámka na XP těchto možností se objeví jako Maxproc a MAXMEM (myslím), takže tyto set na max a nechte OS využít všech pro start! Já jsem čekal na někoho, aby moje bublina praskne hned a řekni mi, že jste již hodně znát, nebo je to špatné, protože * vložit náhodný problém *, ale je to užitečný tip Myslela jsem, že podíl = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také mazání systém FONTS urychluje bootup času (ne všechny font opustit alespoň 5)
|
| |||
| |||
| To je dobrý tip, může také být použita na programy jako PS a Gimp na rychlost spuštění. |
|
| |||
| |||
| Právo, umožňuje zavedení ve tipů pro urychlení boot! Použití "Hibernate" je skvělá vlastnost pro zakládání rychleji, trvá delší dobu vypnout, ale nejste s využitím počítače, pak je v tom rozdíl! Může snížit boot krát! (Držte Shift na XP vypínání menu, objeví se v pohotovostním stavu) Odstranění startu položek, které jsou k ničemu (Quicktime někdo?) Může snížit přihlášení a boot krát. Podívejte se na stránky, aby viděli, co vás může zabít bez jakéhokoli špatné účinky! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Haha, byl spí! Existuje několik dobrých míst. Nedávno jsem přečíst příspěvek na tomto fóru, které velmi řekl pro lidi, kteří vlastní Vista Enterprise a Ultimate, mohou změnit jejich disku na "Dynamic Pevný disk" Používáme různé soubory, oddíly pro zvýšení boot době výrazně. Myslíte si přečíst vlákno s názvem Pro jeho / Con letech dynamický Pevný disk! (General Hardware myslím!) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Urychlíte start systému Vista On! | KanoakaVirus | Operační systémy Windows | 8 | 31. května 2008 17:57 |
| Vista vs XP Speed Speed | ketanco | Operační systémy Windows | 3 | 27. ledna 2008 23:06 |
| Urychlíte Vista | stronky4p | Operační systémy Windows | 2 | 24. Prosinec 2007 17:00 |
| Vista boot téma | NorthernLights | Operační systémy Windows | 1 | 6. Prosinec 2007 01:09 |
| Vista neplní boot (opět) | Spencer2004 | Operační systémy Windows | 9 | 5. prosince 2007 01:02 |
| Thread Nástroje | |
| |