![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na ovaj dan i dobi obično imati višestruke jezgre procesora u našem, ili barem više od jedne logičke procesor. Kada booting XP i Vista ne koriste sve jezgre na boot, ni ne koriste sve RAM imate instaliran, na taj način omogućava da se javite! Otvori MSConfig i kliknite Boot tab. Kliknite na "Advanced Options ..." opciju i napraviti nekoliko promjena. Max procesora opcija bi trebala biti u iznosu od jezgre imate i Max Memory do max imate instaliran u Vašem računalu. Napomena o ovim opcijama XP pojavljuje kao Maxproc i Maxmem (mislim), pa postavite ta do max OS pa neka ga koristiti sve to čizma! Ja sam čekao da netko moj mjehurić praska do sada, i recite mi vi već znate puno ili je to loše jer * insert random problem ovdje *, ali to je zgodan tip sam mislio JA će udio = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također brisanje sustav Fontovi ubrzava bootup vrijeme (ne svi font ostaviti barem 5)
|
| |||
| |||
| To je dobar savjet, može se primijeniti na programe kao što su PS i širit se brzo pokrenuti. |
|
| |||
| |||
| Desno, omogućava uvaljati u savjeta za ubrzavanje boot! Korištenje "hibernate" je odlična osobina za pokretanje brže, traje dulje no pričepiti dolje tvoj 'ne koristeći računalo pa tako ne predstavlja nikakvu razliku! Mogu raspoloviti boot puta! (Držite Shift na XP shutdown izbornik pojavljuje nad Standby) Uklanjanje stavki za pokretanje koji su beskorisni (Quicktime itko?) Može smanjiti prijava i boot puta. Potražite na stranicama da vidite što možete ubiti bez ikakvih loših efekata! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Haha, on je spavao! Postoji nekoliko točaka. Nedavno sam pročitao jedan post na ovom forumu, koji je rekao vrlo za ljude koji vlastita Vista Ultimate i Enterprise, mogu promijeniti svoj disk na "Dynamic Hard Drive" Korištenje različitih slika kao da povećate boot particija vremena značajno. Da li pročitali thread zove's Pro / Con's of dinamičan tvrdog diska! (General Hardware mislim!) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ubrzati boot na Vidik! | KanoakaVirus | Windows Operating Systems | 8 | 31. svibanj 2008 17:57 |
| XP vs Vista Speed Speed | ketanco | Windows Operating Systems | 3 | 27 siječanj 2008 23:06 |
| Ubrzati Vista | stronky4p | Windows Operating Systems | 2 | 24. prosinac 2007 17:00 |
| Vista boot problem | NorthernLights | Windows Operating Systems | 1 | 6. prosinac 2007 01:09 |
| Vidik propust to čizma (opet) | Spencer2004 | Windows Operating Systems | 9 | 5. prosinac 2007 01:02 |
| Thread Tools | |
| |