![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az ezen a napon és az életkor is általában több mag is a feldolgozók, vagy legalábbis egynél több logikai processzort. Ha indítás XP és Vista nem használja a magok indítható, sem az általuk használt összes RAM van telepítve, így lehetővé teszi, hogy mondja meg! Nyitva MSConfig és kattintson a Boot fülre. Kattintson az "Advanced Options ..." lehetőséggel, és néhány változtatást. A Max feldolgozók meg kellene az összeget a papírhüvelyek van, és a Max Memory a max van telepítve a gépre. Megjegyzés XP ezen opciók jelennek meg Maxproc és Maxmem (azt hiszem), hogy állítsa be ezeket a max és az operációs rendszer használatát hagyjuk az egészet a boot! Én várok, hogy valaki burst my bubble most mondd meg nekem, hogy sok már tudja, vagy ez nem jó, mert beszúrásához * * véletlen probléma, de ez egy hasznos tipp Azt hittem volna részesedést = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| is törli rendszer Fonts felgyorsítja bootup időt (nem minden font legalább 5)
|
| |||
| |||
| Ez egy jó tipp, azt is lehet alkalmazni a programokat, mint a PS és a Gimp, hogy gyorsítsa indulhasson. |
|
| |||
| |||
| Igaz, teszi roll a tippek felgyorsításáról az indító! A "Hibernálás" egy nagy játékfilmet induló gyorsabban, hosszabb időt vesz igénybe, hogy állítsa le, de Ön nem használja a számítógépet, majd így nem tesz különbséget! Lehet felére boot-szer! (Hold Shift XP shutdown a menüben jelenik meg készenlét) Removing Indítópult elemek vannak használhatatlan (Quicktime anyone?) Is csökkenti a logon és a boot időt. Keresse a webhelyeken, hogy mit tud ölni anélkül, hogy rossz hatást! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Haha, ő aludt! Van egy jó pár pont. Nemrég olvastam egy hozzászólást ezen a fórumon igen, amikor kijelentette, az emberek, akik saját Vista Enterprise és Ultimate, tudnak változtatni a lemezen a "Dynamic Drive Hard" A különböző fájlokat partíciókhoz növelése boot idő jelentősen. Ne olvasd el a téma az úgynevezett Pro / Con's egy dinamikus merevlemez! (General Hardware Azt hiszem!) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Felgyorsíthatjuk boot Vista! | KanoakaVirus | A Windows operációs rendszerek | 8 | 31. május 2008 17:57 |
| Vista vs XP Speed Speed | ketanco | A Windows operációs rendszerek | 3 | 27. január 2008 23:06 |
| Felgyorsíthatjuk Vista | stronky4p | A Windows operációs rendszerek | 2 | 24. december 2007 17:00 |
| Vista boot probléma | NorthernLights | A Windows operációs rendszerek | 1 | 6. december 2007 01:09 |
| Vista nem indítható (ismét) | Spencer2004 | A Windows operációs rendszerek | 9 | 5. december 2007 01:02 |
| Téma eszközök | |
| |