![]() |
|
| |||
| |||
| זה יום וגיל אנחנו בדרך כלל יש מספר רב של ליבות המעבדים שלנו, או לפחות אחד או יותר של המעבד הגיוני. כאשר באתחול XP ו Vista לא לעשות כל שימוש ליבות אתחול, גם הם עושים שימוש כל יש לך זיכרון RAM מותקן, כך מאפשר לספר את זה! פתח Msconfig ולחץ על הכרטיסייה אתחול. לחץ על "אפשרויות מתקדמות ..." אפשרות לעשות כמה שינויים. מעבדי האפשרות המקסימלית צריכה להיות על סכום של ליבות יש לך ואת מקסימלי זיכרון יש לך את מקסימום להתקין את המכונה. הערה על XP אפשרויות אלה מופיעות כפי Maxproc ו Maxmem (אני חושב) כדי להגדיר אותם מקסימום ולתת את כל מערכת ההפעלה להשתמש בו לאתחול! אני מחכה שמישהו התפוצצות בועת שלי עכשיו תגיד לי שאתה כבר יודע הרבה או זה רע, כי * הכנס כאן בעיה אקראי * אבל זהו טיפ שימושי חשבתי הייתי לשתף = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם למחוק את המערכת Fonts במהירויות האתחול פעם (לא כל גופן להשאיר לפחות 5)
|
| |||
| |||
| זה עצה טובה, זה יכול להיות מיושם גם על תוכניות כמו PS ו Gimp כדי לקפוץ במהירות. |
|
| |||
| |||
| נכון, מאפשר להתבוסס את הטיפים זרוז האתחול! השימוש ב "מצב שינה" היא תכונה נהדרת להתחלת למעלה מהר יותר, נמשך זמן רב כדי לכבות אבל אתה לא משתמש במחשב אז אז זה לא משנה! האם לבתור האתחול פעמים! (החזק את המקש Shift על תפריט הכיבוי XP, מופיע מעל המתנה) הסרת פריטי אתחול כי הם חסרי תועלת (Quicktime מישהו?) יכול להפחית את הכניסה ואת האתחול פעמים. תסתכל על אתרים כדי לראות מה אתה יכול להרוג ללא אפקטים רע! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Haha, הוא היה ישן! יש כמה נקודות טובות. אני לאחרונה לקרוא על זה מאוד לכתוב בפורום אשר לומר לאנשים משלו Ultimate או Vista Enterprise, הם יכולים לשנות את הדיסק של "דינמי Hard Drive" בעזרת קבצים שונים כמו המחיצות כדי להגדיל באופן משמעותי את זמן האתחול. האם לקרוא את המקצוענים של פתיל קרא / קון של דינמי של Hard Drive! (כללי החומרה אני חושב!) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| להאיץ את האתחול ב Vista! | KanoakaVirus | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 31 מאי 2008 17:57 |
| Vista vs XP מהירות Speed | ketanco | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -27 ינואר 2008 23:06 |
| להאיץ את Vista? | stronky4p | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 24 דצמבר 2007 17:00 |
| Vista האתחול הבעיה | NorthernLights | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 6 דצמבר 2007 01:09 |
| Vista אינה אתחול (שוב) | Spencer2004 | מערכות ההפעלה Windows | 9 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:02 |
| שרשרת כלים | |
| |