mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

XP + Vista. Pagreitinti jūsų batų!

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 27, 2008, 10:22
Narys

Default XP + Vista. Pagreitinti jūsų batų!

Šiuo dieną ir amžius, mes paprastai turi keletą branduolių mūsų perdirbėjai, arba bent jau daugiau nei vieną loginį procesorių. Paleidus XP ir Vista Nenaudokite gurgučių paleisti, nei jie naudotis visomis RAM kompiuteryje yra įdiegta, todėl leidžia pasakyti ją!

Atidaryti msconfig ir spustelėkite Boot tab. Spustelėkite "Advanced Options ..." galimybė ir padaryti keletą pakeitimų. Max perdirbėjai galimybė turėtų būti branduolių turite ir Max Memory Max turite įdiegti savo kompiuteryje suma. Pastaba dėl šių variantų XP atrodo kaip Maxproc ir Maxmem (manau), kad nustatyti šių maks ir tegul OS viskas įkelti!

I'm waiting for kažkas sprogsta mano burbuliukas dabar pasakyk man jūs daug žinote ar tai blogai, nes * įterpti atsitiktine problema čia * bet tai patogus Patarimas aš maniau aš norėčiau pasidalinti = D
Old Gruodis 27, 2008, 14:59
Donorų grupės

taip pat išbraukiant sistema VAIZDO pagreitina bootup (ne visus šriftų palikti mažiausiai 5)

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Old Gruodis 27, 2008, 15:36
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by pete21 View Post
taip pat išbraukiant sistema VAIZDO pagreitina bootup (ne visus šriftų palikti mažiausiai 5)
Tai geras patarimas, ji taip pat gali būti taikomas tokiomis programomis kaip PS ir GIMP greičiau pradėti.
Old Gruodis 27, 2008, 16:37
Narys

Teisė, leidžia sugužėti pagreitinti boot patarimais!

Naudodami "Hibernate" yra puiki funkcija pradedančioms greičiau, daugiau laiko uždaryti bet jūs nesinaudojate kompiuteriu tada todėl nėra jokio skirtumo! Ar perpus boot kartų! (Laikydami Shift ant XP shutdown meniu, rodomas per Standby)

Šalinama paleisties elementus, kurie yra nenaudingas (Quicktime anyone?) Gali sumažinti įėjimo ir paleidimo laikas. Galite svetainėse pamatyti, ką galima žudyti be jokių blogų pasekmių!
Old Gruodis 27, 2008, 20:14
Donorų grupės

http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/
Old Gruodis 28, 2008, 02:48
Narys

Haha, jis miega! Yra gana daug taškų.

Neseniai teko skaityti apie tai labai Forumas paštu kurie sako, kad žmonės, kurie savo Vista Enterprise ir Ultimate, jie gali keisti savo diską "Dinaminis Hard Drive" naudojant įvairius failus pertvaros padidinti paleidimo metu žymiai. Ar skaityti thread vadinamas Pro / Con-aisiais Dinaminis Hard Drive! (General Aparatūra manau!)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.