![]() |
|
| |||
| |||
| Šajā dienā, un vecumu, mēs parasti ir vairāki serdeņi mūsu pārstrādātāji, vai vismaz vairāk nekā vienu loģisko procesoru. Kad booting XP un Vista neizmanto visas serdes to boot, ne viņi izmantos visus RAM ir instalēta, tā ļauj pateikt to! Open msconfig un noklikšķiniet Boot tab. Noklikšķiniet uz "Advanced Options ..." opciju un veikt dažas izmaiņas. Max pārstrādātājiem iespējai vajadzētu būt summa serdeņu jums ir un Max Memory max ir instalēta jūsu datorā. Piezīme par XP šiem variantiem parādās kā Maxproc un Maxmem (I think) to, kas tos max un ļauj OS lietot visiem boot! Es gaidu kādu eksplodēt mans burbulis tagad un man tu daudz jau zināt, vai tas ir slikti, jo * ievietotu izlases problēma šeit * bet tas ir ērts tip es domāju, es dalīties = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arī svītrot sistēma FONTI paātrina bootup laiku (ne visas fonts atstāt vismaz 5)
|
| |||
| |||
| Tas ir labs padoms, to var attiecināt arī uz programmām, piemēram, PS un Gimp paātrināt sākuma. |
|
| |||
| |||
| Labi, ļauj ritenī paātrināšanai boot padomiem! Izmantojot "Hibernate" ir lieliska iespēja sākt īstenot ātrāk, aizņem ilgāku laiku jāslēdz, bet jūs nelietojat datoru, tad tā nav nekādas starpības! Var samazināt uz pusi boot reizes! (Turiet Shift uz XP shutdown izvēlnē parādās virs Standby) Noņemot starta posteņiem, kas ir bezjēdzīgi (Quicktime anyone?) Var samazināt pieteikšanās un zābaku reizes. Meklēt vietnēs redzēt, ko jūs varat nogalināt bez sliktas sekas! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Haha, viņš gulēja! Ir labi dažus punktus. Es nesen lasīt pastu ar šo ļoti forums, kurā rakstīts par cilvēkiem, kuri pieder Vista Enterprise un Ultimate, viņi var mainīt savas diska "Dynamic Hard Drive" Ar dažādām lietām, kā šķērssienas, lai palielinātu boot laiks ir ievērojami. Vai lasīt pavedienu sauc Pro / Con's of Dynamic Hard Drive! (General Hardware Es domāju!) |
![]() |
|
| Bookmarks |