menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

XP + Vista. Urýchliť vaša štartovaciu!

Reply

Thread Tools
Old 27.prosince 2008, 10:22
Člen Skupina

V dnešnej dobe sme zvyčajne majú viac jadier v našom procesory, alebo aspoň viac ako jeden logický procesor. Pri zavádzaní systému XP a Vista nepoužívajú všetky jadrá na boot, nie sú však ani použiť všetky RAM ste nainštalovali, takže umožňuje povedzte to!

MSConfig Otvoriť a kliknite na kartu Spustenie. Kliknite na tlačidlo "Rozšírené nastavenia ..." voľbu a urobiť pár zmien. Max procesory voľba by mala byť vo výške jadra máte a Max Pamäť na max je nainštalovaný vo vašom počítači. Poznámka na XP týchto možností sa objaví ako Maxproc a MAXMEM (myslím), takže tieto set na max a nechajte OS využiť všetkých na štart!

Ja som čakal na niekoho, aby moje bublina praskne hned a povedz mi, že ste už veľa poznať, alebo je to zlé, pretože * vložiť náhodný problém *, ale je to užitočný tip Myslela som, že podiel = D
Old 27.prosince 2008, 14:59
Darcu Skupina

Tiež mazanie systém fonts urýchľuje bootup času (nie všetky font opustiť aspoň 5)

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Old 27.prosince 2008, 15:36
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal pete21 View Post
Tiež mazanie systém fonts urýchľuje bootup času (nie všetky font opustiť aspoň 5)
To je dobrý tip, môže tiež byť použitá na programy ako PS a Gimp na rýchlosť spustení.
Old 27.prosince 2008, 16:37
Člen Skupina

Právo, umožňuje zavedenie vo tipov pre zrýchlenie boot!

Použitie "Hibernate" je skvelá vlastnosť pre zakladanie rýchlejšie, trvá dlhšiu dobu vypnúť, ale nie ste s využitím počítača, potom je v tom rozdiel! Môže znížiť boot krát! (Držte Shift na XP vypínání menu, objaví sa v pohotovostnom stave)

Odstránenie štarte položiek, ktoré sú k ničomu (Quicktime niekto?) Môže znížiť prihlásení a boot krát. Pozrite sa na stránky, aby videli, čo vás môže zabiť bez akéhokoľvek zlé účinky!
Old 27.prosince 2008, 20:14
Darcu Skupina

http://www.metacafe.com/watch/134844...windows_start/
Old 28.prosince 2008, 02:48
Člen Skupina

Haha, bol spí! Existuje niekoľko dobrých miest.

Nedávno som prečítať príspevok na tomto fóre, ktoré veľmi povedal pre ľudí, ktorí vlastnia Vista Enterprise a Ultimate, môžu zmeniť ich disku na "Dynamic Pevný disk" Používame rôzne súbory, oddiely pre zvýšenie boot čase výrazne. Myslíte si prečítať vlákno s názvom Pre jeho / Con rokoch dynamický Pevný disk! (General Hardware myslím!)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.