![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V dnešnej dobe sme zvyčajne majú viac jadier v našom procesory, alebo aspoň viac ako jeden logický procesor. Pri zavádzaní systému XP a Vista nepoužívajú všetky jadrá na boot, nie sú však ani použiť všetky RAM ste nainštalovali, takže umožňuje povedzte to! MSConfig Otvoriť a kliknite na kartu Spustenie. Kliknite na tlačidlo "Rozšírené nastavenia ..." voľbu a urobiť pár zmien. Max procesory voľba by mala byť vo výške jadra máte a Max Pamäť na max je nainštalovaný vo vašom počítači. Poznámka na XP týchto možností sa objaví ako Maxproc a MAXMEM (myslím), takže tieto set na max a nechajte OS využiť všetkých na štart! Ja som čakal na niekoho, aby moje bublina praskne hned a povedz mi, že ste už veľa poznať, alebo je to zlé, pretože * vložiť náhodný problém *, ale je to užitočný tip Myslela som, že podiel = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež mazanie systém fonts urýchľuje bootup času (nie všetky font opustiť aspoň 5)
|
| |||
| |||
| To je dobrý tip, môže tiež byť použitá na programy ako PS a Gimp na rýchlosť spustení. |
|
| |||
| |||
| Právo, umožňuje zavedenie vo tipov pre zrýchlenie boot! Použitie "Hibernate" je skvelá vlastnosť pre zakladanie rýchlejšie, trvá dlhšiu dobu vypnúť, ale nie ste s využitím počítača, potom je v tom rozdiel! Môže znížiť boot krát! (Držte Shift na XP vypínání menu, objaví sa v pohotovostnom stave) Odstránenie štarte položiek, ktoré sú k ničomu (Quicktime niekto?) Môže znížiť prihlásení a boot krát. Pozrite sa na stránky, aby videli, čo vás môže zabiť bez akéhokoľvek zlé účinky! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Haha, bol spí! Existuje niekoľko dobrých miest. Nedávno som prečítať príspevok na tomto fóre, ktoré veľmi povedal pre ľudí, ktorí vlastnia Vista Enterprise a Ultimate, môžu zmeniť ich disku na "Dynamic Pevný disk" Používame rôzne súbory, oddiely pre zvýšenie boot čase výrazne. Myslíte si prečítať vlákno s názvom Pre jeho / Con rokoch dynamický Pevný disk! (General Hardware myslím!) |